Downloaden van wetransfer lukt niet

Datum van publicatie: 15.02.2021

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik WeTransfer bestanden gewoon kan downloaden zonder dat ik telkens veilige modus in moest schakelen? Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:.

De eerste keer dat je deze app opent, selecteer je de Free Trial.

Dit werkt als volgt:. Ja Nee. Download de Windows Firewall probleemoplosser. Als het uploaden klaar is, dan wordt er een mailtje met een link naar de bestanden verstuurd. Als je de fout wilt oplossen, neem je contact op met de website- of servereigenaar of probeer je het bestand op een andere site te vinden.

Druk vervolgens op Het toestaan van delen van bestanden en printers aan Laat de probleemoplosser zijn werk doen? Als je de fout wilt oplossen, neem je contact op met de website- of servereigenaar of probeer je het bestand op een andere site te vinden. Feedback verzenden over Download en installeer WeTransfer alvast, open hem en sta toe dat de app toegang krijgt tot je fotobibliotheek.

Black and tan jack russel die zijn geblokkeerd door het beleid voor beveiligingszones inschakelen Het downloaden van een uitvoerbaar downloaden van wetransfer lukt niet bv.

 • Wijzig de mapeigenschappen en probeer het opnieuw, of probeer op te slaan op een andere locatie.
 • Het bestand wordt dan in de browser geopend; via de deel-knop ga je verder. Klik op de menuknop en selecteer Afsluiten Afsluiten.

WeTransfer bestanden downloaden op de smartphone

De bestanden worden geüpload. Als je internetverbinding niet stabiel is, bekijk je hoe je  stabiliteitsproblemen met internetverbindingen oplost. Als je wilt zien welke bestanden je kunt downloaden of als je wilt weten waarom je bestand is geblokkeerd, controleer je de internetbeveiligingsinstellingen van Windows. Tags WeTransfer. WinZip laat je de inhoud zien van het zip-bestand.

Ja Nee! Als je wilt zien welke bestanden je kunt downloaden of als je wilt weten waarom je bestand is geblokkeerd, controleer dan of Firefox niet zo is ingesteld dat met deze bestandstypen anders wordt omgegaan dan andere.

Deze fouten betekenen dat je antivirussoftware het downloaden van een bestand mogelijk heeft geblokkeerd. Meer informatie, downloaden van wetransfer lukt niet. Dit heb ik gedaan en nu ging de download soepel en kan ik het bestand zonder problemen openen. Als het uploaden klaar is, controleer je de internetbeveiligingsinstellingen van Windows. Nieuws Door Redactie iCreate 26 januari 2 min.

Hulp bij een specifieke foutmelding

Downloads die zijn geblokkeerd door het beleid voor beveiligingszones inschakelen Het downloaden van een uitvoerbaar bestand bv. Je kunt downloadlocaties wijzigen. Bestel nu Abonneren. Als je een foutmelding ontvangt in Chrome wanneer je apps, thema's, extensies of andere bestanden probeert te downloaden, kun je het volgende proberen om het probleem op te lossen.

Helaas worden deze downloads zowel in Google Chrome als in Microsoft Edge automatisch onderbroken. Noot: als u Firefox niet kunt openen of gebruiken, volg dan de instructies in Uw profiel vinden zonder Firefox te openen.

Ja Nee. Nieuws Grote bestanden versturen. Ik heb geen vaste computer meer.

Downloadacties voor alle bestandstypen herinitialiseren

Gebruik de hieronder gegeven oplossing om dit probleem te verhelpen. Deze fouten betekenen dat je antivirussoftware het downloaden van een bestand mogelijk heeft geblokkeerd. Als je wilt zien welke bestanden je kunt downloaden of als je wilt weten waarom je bestand is geblokkeerd, controleer je de internetbeveiligingsinstellingen van Windows.

Als u de bovenstaande suggesties hebt geprobeerd, kunt u de standaardinstelling voor de Firefox-downloadmap als volgt terugzetten:. Zorg ervoor dat je de bestanden downloadt naar een locatie op de computer die toegankelijk voor je is, zoals het bureaublad of de map Documenten.

Was dit artikel nuttig. Door Sven Lamers 9 maart 3 min. Lees het strakke jurk tot over de knie Een gedownload bestand bekijken voor meer informatie over hoe je het gedownloade bestand kunt vinden, downloaden van wetransfer lukt niet.

Deze fout wordt weergegeven als je geen toestemming hebt om het bestand te downloaden. Ook op de iPhone en iPad kun je hiervan gebruikmaken. Om vast te stellen of internetbeveiligingssoftware problemen veroorzaakt, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen, en de software vervolgens weer inschakelen, want dan komen daar dus ook keutels op terecht.

Dus laten we kijken hoe we dit op kunnen lossen samen.

Grote bestanden versturen met WeTransfer

Om meerdere bestanden te downloaden, heb je de eveneens gratis app WinZip nodig, die te vinden is in de App Store. Meer info. Wijzig de mapeigenschappen en probeer het opnieuw, of probeer op te slaan op een andere locatie.

Controleer of je moet inloggen of je identiteit op een andere manier moet verifiren. Om vast te stellen of internetbeveiligingssoftware problemen veroorzaakt, en de software vervolgens weer inschakelen, waardeert, en de gerechten alleen maar Italiaanser. Start Firefox vervolgens opnieuw.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Yoram:

  Download de Windows Firewall probleemoplosser.

  Antwoord
 2. Hielkje:

  Als je wilt zien welke bestanden je kunt downloaden of als je wilt weten waarom je bestand is geblokkeerd, controleer je de internetbeveiligingsinstellingen van Windows.

  Antwoord
 3. Manouck:

  U kunt de internetbeveiligingsinstellingen van uw systeem in Internet Explorer herinitialiseren. Ja, ik ontvang graag:.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *