Goedkoop je huis lekker laten ruiken

Datum van publicatie: 08.02.2021

Met deze vijf tips voorzie jij jouw woning van een lekker geurtje. Dit is dus een geweldig middel om elke slaapkamer , badkamer of woonkamer een lekkere geur te geven.

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? British J. Vaak breken deze planten ook onfrisse luchtjes af, waardoor de kamer makkelijk fris blijft ruiken.

Er zijn wel honderden verschillende soorten wierookstokjes. Hét kapsel van dit najaar? Met de absorberende werking haalt baking soda vieze geurtjes uit de lucht.

Daarna kan je het zout met een stofzuiger verwijderen, goedkoop je huis lekker laten ruiken. Met bovenstaande tips verdwijnt de muffe geur in huis als sneeuw voor de zon. Met de absorberende werking haalt baking soda vieze geurtjes uit g de rooy stalen binnendeuren lucht.

Doe de baking soda in een ondiep bakje of potje en zet het op de tafel of kast. Dit klusje kost wat tijd, maar hierdoor gaat je huis wel een stuk beter ruiken! Als je langs loopt ruik je ineens de heerlijke geur zonder dat het teveel wordt.

Wat is de beste kruimeldief?
  • Lifestyle 23 nov
  • Dit zijn onder andere stinkende matrassen, dekens en kussens misschien ligt je huisdier hier vaak? Vieze geuren in je huis zijn niet alleen storend, ze kunnen ook voor gênante situaties zorgen als je mensen over de vloer hebt.

Je huis lekker laten ruiken op 4 natuurlijke manieren

Jij bent als eerste op de hoogte! Elke plant produceert overdag zuurstof, maar er zijn ook planten waarvan bewezen is dat ze de lucht zuiveren van schadelijke stoffen. Kijk wel uit met huisdieren als je graag luchtzuiverende planten in huis wilt. Gebruik een elektrische luchtverfrisser of één op batterijen.

Zorg ervoor dat je koekjes niet aanbranden, want dit zal meer stank tot gevolg hebben! Daarvoor kan je beter een elektronische luchtverfrisser gebruiken, of nagaan waar de muffe geur vandaan komt.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid! Liggen er in jouw huis tapijten die ook wel aan een verfrissing toe zijn. Leg de zakjes op verschillende plekken in het huis. Voeg melk en suiker toe, indien nodig. Soms hebben ze echter last van vlooien….

2. Zet een teil neer met warm water en citroen of sinaasappel

Roken in huis veroorzaakt ook een vieze geur. Verwijder overtollig water met behulp van een doek of een nat- en droogzuiger. Er zijn verschillende manieren om je huis lekker op te frissen: van geurstokjes tot een warme pan met sinaasappel.

Vloerbedekking en tapijt zijn heerlijk zacht, maar het zijn tegelijkertijd makkelijk bronnen van muffe luchtjes? Sommige olin mag je niet in je luchtverspreider druppelen en je mag trouwens ook niet meer dan 15 druppels in de verspreider gieten. De muffe geur zal binnen no time verdwenen zijn. Deze zakjes kun je ook prima bevestigen aan kledinghangers. Controleer de plekken waar eventueel huisdieren verblijven.

1. Met deze gewoontes zorg je dat je huis lekker blijft ruiken.

Ook dit is een boeiend artikel: Ontdek de ongelooflijke toepassingen en voordelen van rozemarijn. Lifestyle 17 nov Pas op — Dit is wat werken vanuit bed doet met je mentale gezondheid. In dit artikel: Elimineer aanwezige geuren. Als je last hebt van een muffe geur in je vloerbedekking of tapijt, kan het helpen om er baking soda overheen te strooien.

Zac Efrons nieuwe lief. Je kunt ook aangelengde allesreiniger gebruiken: dit ruikt lekker n doodt bacterin. Meestal is het enige dat je hoeft te doen om je huis snel weer lekker fris te laten ruiken het verwijderen van welke dieren zijn zoogdieren bron van de vieze geur.

Soms is een geurkaars of bos bloemen nt niet genoeg om dat vreemde geurtje te camoufleren? Wierook ruikt erg sterk, maar is zeker niet onaangenaam. Dit is wellicht niet de beste oplossing in de zomer als het warm is. Zodra goedkoop je huis lekker laten ruiken geur is verdwenen kun je de azijn weggooien.

1. Pannetje op het vuur

Besteed ook aandacht aan je vloerbedekking, tapijt en meubelen, want daar wordt veel op gezeten, gelopen en kortom, geleefd. Zodra de geur is verdwenen kun je de azijn weggooien. Lavendel, zuiveringszout en appelazijn. Met een spray zorg je voor een tijdelijke frisse geur, terwijl een luchtverfrisser in het stopcontact langdurig voor een lekkere geur zorgt.

Het enige nadeel. Zet dus regelmatig lekker de ramen open om je huis eens goed door te laten luchten. Gebruik geparfumeerde producten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *