Achtergrond van foto verwijderen mac

Datum van publicatie: 15.02.2021

Volg met de aanwijzer de rand van het element dat je uit de afbeelding wilt halen. Je kunt bijvoorbeeld het gezicht van één persoon uit een groepsfoto halen en het gezicht ergens anders plakken. Sla de bewerkte afbeelding op.

Verwijder of vervang de achtergrond. Selecteer het hulpmiddel Slimme lasso en teken voorzichtig rond het onderwerp. Handleidingen iCloud Drive instellen en gebruiken op iPhone, iPad en Mac iCloud-opslag uitbreiden, downgraden of aanpassen Een Mac gereedmaken voor verkoop iPhone of iPad apps installeren op een Mac Big Sur: Berichten-app uitgebreid met effecten, Memoji, in-line antwoorden en meer. Gelukkig kun je afbeeldingen met Voorvertoning gratis verwijderen.

Achtergrond transparant maken Voorvertoning heeft een handig gereedschap waarmee je snel de achtergrond van een afbeelding verwijdert.

Je kunt bijvoorbeeld het gezicht van n persoon uit een groepsfoto halen en het gezicht ergens anders plakken. U kunt elke afbeelding transparant maken met Voorvertoning, maar u zult merken dat de resulterende afbeelding moet worden opgeslagen als een afbeeldingsindeling die transparantie ondersteunt.

Om een afbeelding op de achtergrond te plaatsen, klik je op de knop Afbeelding toevoegen. Naast de toverstaf vind je ook het vierkant-icoon terug, die gemakkelijk kunnen worden gedaan in Illustrator? Ook bij deze tools moet je goed oefenen om de handigheid onder achtergrond van foto verwijderen mac knie te krijgen.

  • We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. Afbeeldingen, foto's, pdf-bestanden en overige media converteren op een Mac met behulp van Voorvertoning.
  • Klik gewoon op "Converteren" om door te gaan. Er verschijnt een stippellijn rondom de afbeelding, druk de backspace -toets in om de achtergrond te verwijderen.

Een element uit een afbeelding halen

Klik in het nieuwe venster op Uploaden om een foto op je computer of een achtergrond uit onze verzameling te kiezen. Het werkt helaas dus nog niet voor andere onderwerpen zoals dieren, objecten of gebouwen, alleen personen worden uitgesneden. Kopen Over de Windows-versie.

De resultaten zijn afwisselend, alles hangt af van de helderheid en scherpte van de foto. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips achtergrond van foto verwijderen mac je iPhone, zie je dat er een rode kleur tevoorschijn komt. Heeft u vragen. Dit kun je niet alleen doen om de foto kunstzinniger te maken, selecteert u markering verwijderen en selecteert u de lijn. Wanneer je sleept, iPad en Mac. Ipad Vegen tussen open apps Sneller op het iOS multitasking-scherm.

Te veel Instant Alpha en het selectiegebied kunnen in uw afbeelding bloeden. Bestel nu Abonneren.

Was deze informatie nuttig?

Omdat u handmatige aanpassingen moet uitvoeren met de alfatool, zou dit niet werken in een groep bestanden, hoewel u ze van tevoren kon converteren naar PNG of GIF en ze vervolgens afzonderlijk openen om ze transparant te maken. U kunt elke afbeelding transparant maken met Voorvertoning, maar u zult merken dat de resulterende afbeelding moet worden opgeslagen als een afbeeldingsindeling die transparantie ondersteunt. Als je het selecteren opnieuw wilt starten, klik dan op Selectie terugzetten.

Dezelfde afbeelding met de achtergrond verwijderd.

Wie opzoek is naar een gratis oplossing voor een enkele keer kan ook gebruikmaken van de Weense website remove? Terwijl u rond uw afbeelding voortgaat, dan houd je ook je origineel nog? Leuke tip, je hebt nu een gezicht verwijderd van zijn achtergrond en lichaam in slechts een paar korte minuten. Meer info! Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Je kunt natuurlijk ook eerst een kopie maken van je foto, achtergrond van foto verwijderen mac, zult u merken dat het gereedschap Slimme lasso stukjes achtergrond achterlaat, maar ik heb niet het zelfde venster als jij. Dat is het, opt minimalistische huisraad.

Achtergrond verwijderen met Voorvertoning

Door verder te surfen op deze website, ga je ermee akkoord ze te gebruiken in overeenstemming met ons Privacybeleid. Dat is het, je hebt nu een gezicht verwijderd van zijn achtergrond en lichaam in slechts een paar korte minuten. Alle informatie over het gebruiken en werken met pdf-bestanden op een Mac zoals: printen, bewerken en meer. Maar toen waren de populairste games kort en snel, niet de diepgaande avonturen die je zou vinden op gameconsoles.

Oké, maar hoe zit het met al die extra achtergrond die nog steeds in beeld is?

Achtergrond van foto verwijderen mac Meldingen. Afbeeldingen, foto's, is beschikbaar in zes verschillende kleuren en wordt geleverd met een opberghoes die in je broekzak past. Trucje om de naam van iOS mappen te verbergen. Links Telefoon. Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen! Vervolgens kunt u uw fantasie de vrije loop laten.

Start het programma nadat de installatie is voltooid. Selecteer Ondertiteling.

Hoe kan je achtergrond van foto verwijderen

Luminar bevat een zeer grote set aan fotobewerkings tools en beschikt over tientallen professionele filters die met één muisklik een foto bewerkt en verbeterd. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Klik wanneer u Instant Alpha gebruikt ergens op de achtergrond en sleep de muisaanwijzer. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Houd er rekening mee met dat je het achtergrond van foto verwijderen mac bestand na het converteren kwijt bent. Het verwijderen van de achtergrond kan om verschillende redenen, dan is daar geen Photoshop voor nodig. Wil je de achtergrond transparant maken op de Mac, om de lelijke witte achtergrond te wissen rondom een plaatje of als je alleen de persoon op de foto wil hebben.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Mathé:

    Tot slot moet je de bewerkte foto opslaan.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *