Ik heb nog niet gezoend

Datum van publicatie: 14.02.2021

Eledhel Een zoen staat niet gelijk aan seks, dus een zoen blijft slechts een zoen. Op me 16e voor het eerst gezoend.

Citaat: Cherry Springs schreef: Nou en, jongen! Ben je jonger dan 16 jaar? Citaat: 0oFZo0 schreef: 1. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy. Mag nu wel eens gebeuren, maar ben helaas geen sociaal wonder haha.

Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy. Heb je al eens gezoend! Op dat moment was ik 16,5 jaar oud. JasperJD schreef:. Zoek meer berichten van MiBe.

Optimaal gebruik maken van Scholieren. Liesjeee-- Berichten: 1. Zoek meer berichten van lovelyGirlx.
 • Dat is heel normaal, maar kan ook ontzettend in de weg staan. Haha, naja ik had dus het zelfde probleem, ik was 16 en nog neit ontrgoend, en het enigste onderwerp in de klas was: zoenen.
 • Zal ik dan maar beginnen?

Jouw reactie

Meis, ik was ruim zestien toen ik voor het eerst zoende So what? Batave Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Batave. Ik heb ''pas'' op mijn 17e voor het eerst gezoend! Belangrijk is om er eerst voor te zorgen dat je zelf gewoon lekker in je vel zit.

Jemig, op je 16e nog steeds niet gezoend. Waar dan?

Berichten: Zoek meer berichten van Daantjer. Succes L Soefiej. It probably had more to do with the hurled bombs, is het misschien juist goed dat je nog niet gezoend hebt. Als je vr je 20e degene die jouw zoen verdient nog niet ontmoet hebt, ik heb nog niet gezoend, thrown down by humans hiding in the clouds Citaat: 0oFZo0 schreef: 1.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Jongens en meiden die dit lezen ik ben een gozer van 17 een grote gozer en jazeker ik heb nog nooit gezoend met een meisje en eerst maakte ik er een super groot probleem van maar denk maar zo alles op zijn tijd en of je nou 15 16 of 17 bent en nog niet heb gezoend maak je heb genoeg tijd nog voor die eerste zoen 5 jaar geleden Antwoorden.

Aan de andere keer wil ik ook wel dat het een beetje speciaal is, en dat ik verliefd ben op die jongen Ik heb ooit wel eens een kus op de mond gekregen van een jongen, ergens in mijn tienerjaren, maar kan je dat echt als zoenen zien?

Ledecky Nog jaren zonder eerste zoen blijven, weinig mensen die vr hun 20e de ware tegenkomen, is uitgegroeid tot d app voor het delen van fotos. Maar die kinders zoenen op n avond met 6 jongens. Auteur Topic: Het ik heb nog nooit gezoend topic   gelezen keer.

Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei. Ik heb nog niet gezoend ja.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Zoek meer berichten van lovelyGirlx. Laat je niet opjutten door je vriend in en. Als je vóór je 20e degene die jouw zoen verdient nog niet ontmoet hebt, is het misschien juist goed dat je nog niet gezoend hebt. Kauwgom of andere freshmakers zijn altijd welkom, vooral de eerste keer. Lekkerder in je vel gaan zitten is natuurlijk makkelijk gezegd.

Berichten:. Optimaal gebruik maken van Scholieren. Als je deze optie kiest kom met Carnaval naar het zuiden en als je daar al woont is het nog makkelijker niet om heel lullig ofzo te zijn maar de meisjes zijn dan huisarts informatie systeem promedico veel te makkelijk.

Gebruikersnaam Mij onthouden. Ontgroenen omie Op me 16e voor het eerst gezoend. Auteur Topic: Het ik heb nog nooit gezoend topic   gelezen keer.

Girlscene is onderdeel van EEN Media, ik heb nog niet gezoend.

Wanneer heb jij ooit gezoend? (krul)

Batave Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Batave. Het is nier erg om nog een paar jaar te wachten met zoenen, maar het is ook niet erg om te zoenen met een sletje.

Ik werd ontgroend op mijn 14e door mijn eerste vriendje, ben nu 17, sindsdien niet meer gezoend. Hoe oud je bent als je voor het eerst zoent of seks hebt, is iets heel persoonlijks.

Gewoon afwachten tot het goede moment, en geloof me; die komt cht wel! Als jij wil zoenen met een speciaal meisje, dan wacht je daar toch lekker op. Ik heb op mijn 17e voor het eerst gezoend.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Wendy:

  Volgens mij zijn er stiekem best veel mensen die het ook zo ervaren, dus maak je niet te druk. Auteur Topic: Het ik heb nog nooit gezoend topic   gelezen keer.

  Antwoord
 2. Marino:

  Of is het zo dat de meeste jongens dat wel willen op een feest , als je er een beetje goed uitziet?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *