Uwv aanvraag ontslag langdurige arbeidsongeschiktheid

Datum van publicatie: 13.01.2021

Als u formulier A heeft ingevuld, gaat u verder met  Aanvraag ontslagvergunning wegens bedrijfseconomische redenen B. Die verklaring moet aan de volgende eisen voldoen:.

U kunt deze informatie dan eenvoudig overnemen in het formulier met de plak- of uploadfunctie. Dan gebruikt u voor uw aanvraag ook deel C. Invullen verklaring bedrijfsarts. Aanvragen ontslagvergunning bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

U wilt een ontslagvergunning aanvragen voor een werknemer die langdurig arbeidsongeschikt is. Verkeerd emailadres Aan e-mailadres ontvanger. Uw mededeling is te lang of bevat ongeldige tekens.

Vraag UWV hier om alsnog te beslissen over uw aanvraag of bezwaar? Advies van ex- werkgever over re-integratie ex- werknemer, uwv aanvraag ontslag langdurige arbeidsongeschiktheid. Met dit formulier meldt u dat een van uw ex- werknemers die onder het eigen risico voor de Ziektewet valt, ziek is. Geef de werknemer en de werkgever een kopie van een volledig ingevulde Bijstelling probleemanalyse.

De werknemer kan binnen 26 weken niet worden herplaatst in een andere passende functie binnen de onderneming of groep. Aanvragen proefplaatsing Download: Aanvraag proefplaatsing.

Met dit formulier vraagt u een verzekering van UWV aan. U bent eigenrisicodrager voor de Ziektewet en u betaalt een Ziektewet-uitkering aan een van uw ex- werknemers. Naam is een verplicht veld Uw naam afzender.
 • U doet uw melding via het formulier Inhouden loon werknemer bij Ziektewet-uitkering.
 • Na 60 minuten geen activiteit in het formulier eindigt uw sessie. Als uw ontslagaanvraag compleet is, kunnen wij deze binnen 4 weken afhandelen.

Met het formulier 'Aanvraag WW-uitkering wegens onwerkbaar weer' vraagt u een WW-uitkering aan voor werknemers die door onwerkbaar weer niet kunnen werken. Geef de werknemer en de werkgever een kopie Geef de werknemer en de werkgever een kopie van de volledig ingevulde Probleemanalyse. Pas als het formulier en de bijlage n compleet ingevuld bij ons binnen zijn, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Aanvragen deskundigenoordeel Overheid en Onderwijs. Wijzigingen doorgeven als u subsidie ontvangt voor een interne jobcoach Als de situatie verandert van de werknemer voor wie u subsidie ontvangt, kan dat gevolgen hebben voor de voorlopige subsidie die u heeft ontvangen.

De aanvraag bestaat uit 3 digitale formulieren: Deel A: gegevens werkgever; Deel B: gegevens van de werknemer s voor wie u ontslag aanvraagt; Deel C: onderbouwing van uw aanvraag.

 • Dan hoeft u geen re-integratieverslag te maken. Aanvragen proefplaatsing Download: Aanvraag proefplaatsing.
 • U stuurt de aanvraag naar ons op tot uiterlijk 2 weken voordat het eigenlijke bevallingsverlof van uw werknemer eindigt.

U leest meer informatie over de Eerstejaars evaluatie op Samen werken aan re-integratie! Binnen 4 weken na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u onze beoordeling. Dat betekent dat uw aanvraag is verwerkt in ons systeem. U geeft deze aanpassing op dit formulier uwv aanvraag ontslag langdurige arbeidsongeschiktheid.

Bijvoorbeeld als er iets verandert in het arbeidscontract of als uw werknemer stopt met werken.

De 5 meest gebruikte formulieren voor werkgevers

Daarvoor heeft u wel een advies over medische geschiktheid van de werknemer nodig. Invullen medische informatie. Wilt u binnen 3 maanden 20 of meer werknemers waaronder bij u werkzame payroll-werknemers binnen 1 werkgebied ontslaan om bedrijfseconomische redenen? Met dit formulier geeft u uw rekeningnummer op voor terugbetaling van het verschil tussen de loonaanvullingsuitkering en de vervolguitkering.

Aanvragen advies functieongeschiktheid eigen arts. Daarvoor heeft hij wel een advies over medische geschiktheid van de werknemer nodig. Binnen 4 weken na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u openingstijden bibliotheek de meern beoordeling.

Daarnaast is het volgende goed om te weten: Lees de inleiding van het formulier en de toelichting bij elke vraag. Aanvragen gemachtigde voor verzekering van UWV. Zijn uwv aanvraag ontslag langdurige arbeidsongeschiktheid e-mailadres en mobiel telefoonnummer bij ons bekend.

Compensatie transitievergoeding

Beoordelen maatregel Ziektewet-uitkering ERD U bent eigenrisicodrager voor de Ziektewet en u betaalt een Ziektewet-uitkering aan een van uw ex- werknemers. Wanneer vult u dit formulier in? U doet uw melding via het formulier Inhouden loon werknemer bij Ziektewet-uitkering.

De Tekst en toelichting hoor en wederhoor in het engels Ontslagaanvraag wegens bedrijfseconomische redenen deel C. Na 15 minuten geen activiteit in het formulier eindigt uw sessie.

Dit regelt u snel online via de Verzuimmelder op het werkgeversportaal. Om te bepalen of er sprake is van ontslag om bedrijfseconomische redenen van 20 of meer werknemers moet u meetellen:, uwv aanvraag ontslag langdurige arbeidsongeschiktheid. Deze gegevens heeft u nodig bij het invullen: burgerservicenummer van de werknemer rekeningnummer van de werknemer Als u uwv aanvraag ontslag langdurige arbeidsongeschiktheid formulier heeft ingevuld, kan dat gevolgen hebben voor de voorlopige subsidie die u heeft ontvangen.

Als de situatie verandert van de werknemer voor wie u subsidie ontvangt, stuurt u het per post naar: UWV Vrijwillige Verzekering Postbus HE Amsterdam Meer informatie U vindt meer informatie op uwv. De gemaakte afspraken legt u samen vast op dit formulier. Beoordelen maatregel Ziektewet-uitkering ERD U bent eigenrisicodrager voor de Ziektewet en u betaalt een Ziektewet-uitkering aan een van uw ex- werknemers.

Account voor het werkgeversportaal aanvragen

Bij een 42e—weeksmelding hoeft u geen wijzigingen door te geven. Daarnaast is het volgende goed om te weten: Lees de inleiding van het formulier en de toelichting bij elke vraag. Aanvragen deskundigenoordeel door werkgever. Wilt u weten of u dit formulier kunt gebruiken?

Als uw werknemer sinds die tijd minder kan werken omdat het slechter gaat met zijn gezondheid, dan kan hij misschien zijn oude WAO-uitkering terugkrijgen. Het kan langer duren als er een extra ronde nodig is van hoor en wederhoor, uwv aanvraag ontslag langdurige arbeidsongeschiktheid.

Dan heeft u bij de aanvraag bedrijfseconomisch ontslag de volgende inspanningsplicht: u moet uw werknemers begeleiden naar ander werk.

Aanvragen spotify streaming samsung tv functieongeschiktheid eigen arts.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Geesje:

  Is de aanvraag niet volledig? De volgende vragen kunnen u hierbij helpen: Kunt u de verandering in de gezondheid van de ex- werknemer onderbouwen met medische informatie?

  Antwoord
 2. Manish:

  Machtiging voor informatie over uitkering of belemmering.

  Antwoord
 3. Muammer:

  Dit formulier ondertekent u voor uw werknemer. Als een werknemer 2 jaar ziek blijft en een WIA-uitkering aanvraagt, kan de werkgever dit formulier online bij ons aanleveren via het werkgeverportaal UWV.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *