Eetcafe onder de pannen midsland

Datum van publicatie: 15.02.2021

Onthoud mijn login gegevens. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Essentiële cookies.

Wat me opviel, was dat alles schoon en goed verzorgd is. Het verrassingsmenu met vis was erg lekker. Het eten was heerlijk, de bediening goed lekker ontspannen, praatje maken met het personeel was mogelijk en de levering van de gerechten was goed getimed.

Bas Belder. Engels 9. Zeker twee keer in het weekend Hartstikke lekker, goeie sfeer en gezellige bediening.

Lekker op het terras genieten van een pannenkoek of binnen in het restaurant. Ben je ergens te vaak geweest als men je bij je naam begint te noemen. Het luxe restaurant is gevestigd in een prachtige boerderij in de oude stijl van Terschelling. Beoordeeld op 8 september via mobiele applicatie Heerlijk.

Dit is een gezellig restaurant waar gemoedelijkheid centraal staat. Gastronomisch Dineren 1 diner met 3 of 4 gangen voor 2 personen klasserestaurants 1 diner met 3 of 4 gangen voor 2 personen, eetcafe onder de pannen midsland.

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden?

Corona informatie

Zeker een aanrader. Uitje in België 1 uitstap voor 2 personen 80 culturele, ontspannende en sportieve activiteiten 1 uitstap voor 2 personen. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Prettige Feesten 1 verblijf of 1 activiteit voor 1 of 2 personen 12 activiteiten: logeren, dineren, relaxen … 1 verblijf of 1 activiteit voor 1 of 2 personen.

Super gezellige avond gehad hier gisteren. Een van ons koos voor vis en de andere drie voor vlees.

Eventueel konden de terrasverwarmers aan. Wilt u lekker Italiaans eten op Terschelling. Eerst moesten we een half uur wachten, best western airport hotel hoofddorp toen niemand kwam ging mijn schoonvader binnen vragen waar de bediening bleef.

Een cadeaubon kopen. De keer erna was dit eetcafe onder de pannen midsland niet en hebben we van de kaart besteld. Claim dit bedrijf. Op dat moment was het nog heel rustig dus er was geen reden voor haar om gestresst te reageren.

Meer restaurants in de buurt

Wij staan u graag te woord met vragen over uw verblijf op het eiland of over de mogelijkheden voor activiteiten. Wij komen graag nog eens terug! We hebben een super gezellige avond gehad. Kortom helemaal top!

De eigenaar zong af en toe een nummer waarbij hij door het restaurant liep met een microfoon. De sfeer was goed, maar ze letten niet op. Overigens aardige bediening, leuk aangekleed restaurant en er werd goede muziek gedraaid.

Heb hem laten staan. Het was alleen veel te veel. Geen dag is hetzelfde, eetcafe onder de pannen midsland. Super gezellige avond gehad hier gisteren!

#1 Sterren restaurant ‘t Golfje

Leuke persoonlijke bediening, gezellige sfeer en het eten was top. Geweldige sfeer, fijne bediening en heerlijk eten! Een aanrader! Vlotte en vriendelijke bediening.

Claim dit bedrijf. Door de kok werd er voor iets anders gezorgd. Eetcaf Onder de Pannen www. Klantervaringen Online maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over uw bedrijf openbaar te maken en te delen met bestaande en potentile nieuwe klanten. De carpaccio was van uitstekende kwaliteit.

Saskia en Jeroen. Vreselijk 4. Na vragen kwamen deze alsnog, eetcafe onder de pannen midsland.

Hotels travelers are raving about...

Heel goed Goed gegeten voor een eerlijke prijs. Beiden keren hier heerlijk gegeten.

Een sensatie van smaken en kleuren! Els en Jaap. Op deze manier kunt u ook zelf een heerlijke diner bereiden voor de familie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Wibe:

    Ben toen naar Sjoerd gestapt en de bestelling gedaan. De 5 beste restaurants op Terschelling.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *