Belastingdienst inloggen ondernemers aanvragen

Datum van publicatie: 06.02.2021

Aangifte doen via 'Inloggen ondernemers' op oude portaal voor ondernemers Lees voor. Vul dan bij 'huidig wachtwoord' opnieuw het wachtwoord in dat u van ons hebt gekregen. Lees voor.

Neem dan contact op met de BelastingTelefoon. Een aangifte of opgaaf is grijs weergegeven als: de termijn waarop de aangifte of opgaaf ingediend kan worden, is verlopen of nog niet opengesteld; u een aangifte of opgaaf al hebt ingezonden.

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van burgers en bedrijven en met uw privacy. Overzicht - Hieronder vindt u een overzicht van alle aangiften en opgaven. Dan kunt u deze opnieuw aanvragen via Inloggen ondernemers. Aan dit wachtwoord hebben wij bepaalde eisen gesteld.

Aangifte, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website! Dan logt u in met DigiD, belastingdienst inloggen ondernemers aanvragen. Deze nieuwe aangifte overschrijft dan uw vorige aangifte.

Ze worden slechts eenmaal automatisch verstrekt. In het overzicht van uw aangiften en opgaven vindt u de volgende tabbladen: Actueel - Hieronder vindt u een overzicht van de meest actuele aangiften en opgaven die u belastingdienst inloggen ondernemers aanvragen moet indienen. U bent uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten!

Out of these, betalen en toezicht procesinformatie voor ondernemers Aangifte doen procesinformatie Digitaal aangeven procesinformatie Hoe doet u digitaal aangifte.

Hij kan u ook de gegevens voor uw aangifte aanleveren, waarna u deze zelf via internet invult en verzendt. Inloggen als ondernemer. Dan logt u in met DigiD.

Over de Belastingdienst

Javascript staat uit in deze internetbrowser. Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Aan dit wachtwoord hebben wij bepaalde eisen gesteld. Bent u uw gebruikersnaam, uw wachtwoord of beide kwijt? Een aanvraag moet juist en volledig zijn en voorzien van de juiste documenten en handtekeningen. In de serviceberichten kunt u bijvoorbeeld lezen wanneer er onderhoud is gepland.

In het scherm 'Overzicht aangiften en opgaven' vindt u een overzicht van de aangiften die u nog moet indienen. U hebt 3 keer een ongeldige combinatie van uw gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd? Log in met uw oude wachtwoord.

Buitenlands bedrijf zonder vestiging in Nederland. Het oude portaal voor ondernemers blijft voorlopig bestaan. Aangifte loonheffingen Constateert u een fout in een aangifte loonheffingen over en is de aangiftetermijn nog niet verstreken, dan kunt u de eerder ingevulde aangifte wijzigen en opnieuw verzenden, belastingdienst inloggen ondernemers aanvragen.

Volledig eHerkenning EH3.

Persoonlijk domein

Om veiligheidsredenen wordt 'Inloggen voor ondernemers' automatisch gesloten als u langer dan 30 minuten geen gegevens hebt ingevuld. Fasegewijs vervangt Mijn Belastingdienst Zakelijk het oude portaal voor ondernemers.

Voor meer informatie over de compensatieregeling: Klik hier. Overleg de mogelijkheden met uw dienstverlener.

Kies dan een vraag uit de 4 belastingdienst inloggen ondernemers aanvragen algemene vragen en vul uw antwoord in. Hebt u geen e-mailadres opgegeven! Noodzakelijk Noodzakelijk. Aangifte doen voor een fiscale eenheid Doet u aangifte voor een fiscale eenheid. Log dan in met de juiste inloggegevens: aangifte omzetbelasting Log in met de inloggegevens van de fiscale eenheid omzetbelasting. Alleen dan staat de juiste aangifte voor u klaar.

Inloggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk

In het laatste geval downloadt u het formulier, vult het in en stuurt het ondertekend op. Ondernemer voor de inkomstenbelasting. U kunt dit formulier vinden in het linkermenu onder ‘Overige formulieren’. Ze worden slechts eenmaal automatisch verstrekt.

Hierdoor kunt u niet inloggen. Tot die tijd kunt u nog gebruikmaken van het oude portaal voor ondernemers. Naar het oude portaal. Akkoord Meer informatie.

Hier kunt u ook een eerder opgegeven e-mailadres verwijderen. De Belastingdienst werkt momenteel aan een oplossing. Meer informatie over digitaal belastingdienst inloggen ondernemers aanvragen vindt u in het onderdeel 'Digitaal aangeven' op de internetsite van de Belastingdienst! Ga algemene kennis in het engels inhoud Welk eHerkenningsmiddel heb ik nodig voor de Belastingdienst.

Afhankelijk van wat u wilt doen, kiest u in het scherm 'Inloggen voor ondernemers' voor: Mijn Belastingdienst Zakelijk het oude portaal voor ondernemers Mijn Belastingdienst Inloggen in Mijn Belastingdienst Zakelijk Mijn Belastingdienst Zakelijk is ons nieuwe portaal voor ondernemers.

Handboek  downloaden. Waar vind ik het overzicht van de aangiften en opgaven die ik moet indienen? Log dan in met de inloggegevens van de hoofdvestiging.

Als u geen e-mailadres hebt opgegeven, vraagt u een nieuw wachtwoord of gebruikersnaam - of beide - aan bij de BelastingTelefoon. Vul dan bij 'huidig wachtwoord' opnieuw het wachtwoord in dat u belastingdienst inloggen ondernemers aanvragen ons hebt gekregen. U kunt uw wachtwoord wijzigen op de inlogpagina via de link 'Gebruikersgegevens wijzigen'. U krijgt uw inloggegevens binnen 10 werkdagen per post toegestuurd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Rien:

  Ook dat is nieuw.

  Antwoord
 2. Brendan:

  Veilig digitaal aangifte doen Retourberichten Uw gegevens naar uw intermediair Aangifte doen, belastingen en premies betalen voor ondernemers Uitstel aanvragen ondernemers Voorlopige aanslag ondernemers Belasting betalen of terugkrijgen procesinformatie Aansprakelijkheid ondernemers Toezicht Nieuws Belangrijke datums Programma's en formulieren Brochures en publicaties Rekenhulpen Verstoringen. Fiscale eenheid Een fiscale eenheid voor de omzetbelasting U kunt hiervoor wel inloggen met eHerkenning, maar de Belastingdienst kan uw fiscale eenheid nog niet zichtbaar maken.

  Antwoord
 3. Radha:

  Hebt u eHerkenning en wilt u anderen binnen of buiten uw onderneming machtigen? Omzetbelasting btw.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *