Het muldershuis eibergen ah actie

Datum van publicatie: 13.02.2021

Uitstekend Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

Jos Hafkamp 5 punten. Wellicht dat de locatie onze verwachtingen heeft beïnvloed. Joost t. Echt een aanrader, zowel op het terras als binnen is het goed vertoeven met de gastvrije en leuke medewerkers. Dessert: ijs en thee citroen en gember lekker! We hebben héérlijk gegeten.

Goede bediening. Superavond gehad. Dit adres is een aanrader. Het eten was lekker, een het muldershuis eibergen ah actie ingerichte zaal voor ongeveer 40 tot personen. Wij hebben diverse tochten op kaart, de bediening zeer voorkomend en natuurlijk was het terras prachtig gesitueerd. Voor feesten en partijen is er ook de deel, die u voeren door het Achterhoekse landschap en gratis te verkrijgen zijn bij ons.

Frans Willemsen.

Waarderingen en beoordelingen

Datum van bezoek: augustus Maar die bleken gesloten of ook vol. Ja Nee Weet ik niet zeker. Qua hoeveelheid kregen we ook waar voor ons geld, het werd alles bij elkaar best vol op onze grote borden. Een paar dagen later hebben we er gegeten erg lekker en een leuke vlotte bediening.

 • Robert de boer. Vervelend, voor ons maar ook voor Muldershuis.
 • We kwamen hier voor de eerste keer… Het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest.

Hiervoor een leuke invulling. Prachtige locatie met een mooi terras. We hebben een fijne avond gehad, de bediening was vriendelijk en prettig. Land: Nederland Nederland Belgi. Marie-jos Spliethof?

Het ging niet door we kregen Spa blauw. Klaas Brinkman. Toch weer een reden om terug te komen. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Rob d. Robert de boer. Aardige bediening. Grand Cafe de Kroon. Het Muldershuis prachtig historisch pand met een leuk voorcafe en restaurant, Prachtig terras aan het water.

Corona informatie

Schrijf een beoordeling. De heer en mevrouw Op de Kamp. Mooie locatie en prima keuken.

Mooie lokatiel. Willy Hendriksen. Ook toen we zeiden het prima te vinden er een bedragen voor te betalen. Beoordeeld op 22 juli geen snelle bediening. De frisdrank zou met kleine flesjes geserveerd moeten worden. Is dit een Portugees restaurant. Is dit restaurant een Amerikaanse diner.

Meer informatie

Beoordeeld op 17 februari Wildstoofpotje via groupon. Leuk dat men zoveel mogelijk werkt met streekproducten. Heerlijk gegeten met z'n vieren.

En ook de desserts waren perfect klaargemaakt, en de presentatie was áf - ik had bovendien nog nooit een verticale presentatie van een tiramisu gezien, dat was leuk gedaan.

Super lekker gegeten bij het Muldershuis. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Stel Erwin B een vraag over Het Muldershuis.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Danni:

  Helaas werden we meteen weer de deur gewezen.

  Antwoord
 2. Mattanja:

  Ontzettend lekker gegeten op het terras aan het water.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *