Huis te koop molenstraat bunschoten

Datum van publicatie: 06.01.2021

Het aangebouwde volume aan de rechterzijde van de boerderij heeft een footprint van circa 57 m² en heeft geen cultuurhistorische waarde. Aantal uitkeringsgerechtigen. Dat geeft deze locatie nog meer cachet en allure.

Oorspronkelijke vraagprijs. Tankstations Hulpverlenend Banken. Verdistraat - 4 5. Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Alle foto's. Westers allochtoon.

Tijd in de verkoop. Staat onderhoud. Oostwende College. Over JAAP! Deze karakteristieke vrijstaande woning met achteraanbouw, ruime garage en veranda is zeer centraal gelegen op een toplocatie aan de gezellige Molenstraat vlakbij het centrum van Spakenburg.

Ons doel hiervan is een woningmarkt creëren waar transparantie voorop staat. Wonen op deze locatie is baden in sfeer en historie. Onthoud mij.
  • Woning bezichtigd. Meer kenmerken ».
  • Deel dit object. Je hebt geen account?

Je zoekt naar particulier koopaanbod.

Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn. Soort woning. Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart Printen. We hebben dit aangepast. Aangeboden huurwoningen. Meer informatie info bosmakelaardijbunschoten.

Geplaatst op.

Kukelesaantje Kinderdagverblijf. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door jouw woning te claimen. Scholen Parken Vervoer. Tijd in de verkoop.

Meerwaerde Financieel Adviseurs - Makelaars

Wonen op deze locatie is baden in sfeer en historie. Prijs per m². Tijd in de verkoop. Geplaatst op.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Totaal aantal kamers. Sanitaire voorzieningen. Kaart Molenstraat 12 Bunschoten-Spakenburg.

Bekijk alle kenmerken? Oosterstraat - 3.

Wonen in het Eemland

Nieuwe Schans - 6 7. Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen. Dit is mijn woning. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden.

De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS? Bel of mail ons. Personen per huishouden gem. De m en m excl. Aantal slaapkamers! In overleg Per datum. C Supermarkt Zoetelief. Wachtwoord vergeten.

Molenstraat 12 Bunschoten-Spakenburg - Bos Makelaardij

Stuur een bericht aan de bewoners. Een geweldige uitdaging! Hoog inkomen. Alle 83 koopwoningen in Bunschoten-Spakenburg.

Heb je nog geen account. Door het gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken. Scholen Parken Vervoer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Anne-Marie:

    Je kunt dit scherm nu sluiten.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *