Katwijk aan zee winkels

Datum van publicatie: 13.02.2021

Wie aan Katwijk denkt, denkt aan vis. In Katwijk is een gloednieuwe parkeergarage gebouwd aan de boulevard, ín het duin.

Donderdag 1 januari Naar de bollenvelden. Hotel Savoy ligt aan de boulevard. Neem een kijkje in een van de vele  Musea in en rondom de Bollenstreek Zin in een actieve dag? Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Als u op zondag toch wilt winkelen kunt u naar de winkels in Noordwijk aan Zee. Recent bekeken: Katwijk aan Zee. Een winkelstraat in Katwijk aan Zee op zondag. Ideen voor uw vakantie Tips voor een overnachting Eropuit met kinderen Leuke dingen doen, katwijk aan zee winkels. Fietsverhuur in Katwijk aan Zee. De garage is 24 uur per dag geopend.

  • Didi Fashion is gevestigd op Badstraat 3 te Katwijk en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.
  • Kom ook  Genieten tussen strand en stad  en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland.

De leukste winkels in Katwijk

De Vuurbaak van Katwijk aan Zee. De Vuurbaak is één van de oudste vuurtorens van Nederland. Ga eens vissen in zee. Bezienswaardigheden Wil je tijdens je dagje Katwijk meer te weten komen over de geschiedenis.

English Deutsch Français Español.

  • Winkelen in Katwijk aan Zee. Geniet van een van de  fietsroutes  en  wandelroutes.
  • Sprego Katwijk B. De besloten vennootschap Sprego Katwijk B.

In Katwijk zijn alle winkels op zondag gesloten. Parlevliet, maar ook bij de zelfstandige winkeliers met hun eigen specialiteiten. Een weekend in Den Haag en Scheveningen.

De onderneming Beach Boetiek is gevestigd op Princestraat 31 te Katwijk en is actief katwijk aan zee winkels de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten. Hotelgasten kunnen meestal wel een fiets huren in hun hotel in Katwijk. Op donderdag is het koopavond! Shoppen doe je bij de bekende winkelketens, t.

Ons aanbod

U kunt dus ook fietsen of via het strand naar Noordwijk aan Zee lopen. MKM Design B. De onderneming Parlevliet, t. Dat geldt ook voor de fietsverhuur.

Ok Lees meer. Wandelen langs de kust. Winkelhart Zeezijde in Katwijk aan Zee. Stoomtrein Katwijk LeidenJ. Dan ligt op loopafstand van de winkels de markante Vuurbaak.

Eten & drinken

Tussen en Hemelvaartsdag en begin oktober kunt u hier met een stoomtrein of dieseltrein een rit rond het Valkenburgse Meer maken. Lees onze  Tips voor een Dagje Uit?

U kunt met de bus of auto gaan.

  • In Katwijk aan Zee vindt u meer dan winkels.
  • Leuke badplaatsen in Nederland Noordwijk aan Zee 8 km.
  • Disclaimer Privacy statement.
  • Je vind er dan ook heerlijke visgerechten, maar ook voor appeltaarten op het strand of een lekkerste steak of salade op de boulevard kan je in Katwijk terecht.

Overnachten in Katwijk aan Zee! Katwijk aan zee winkels Katwijk aan Zee zoek ik een: Toon alle bedrijven. Kledingswinkels in Katwijk aan Zee.

Het strand van Hoek van Holland. De onderneming Vero Moda Katwijk is gevestigd op Noordzeepassage te Katwijk en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten, katwijk aan zee winkels. Katwijk aan Zee is een badplaats en het strand en de zee zijn dan ook de belangrijkste trekpleisters.

Als u een weekend naar Katwijk aan Zee gaat valt er echter veel te doen. Wil je tijdens je dagje Katwijk meer te weten komen over de geschiedenis. De natuurgebieden rond Katwijk.

Winkeloverzicht

Aan de rand van het Winkelhart staat ook de Oude Kerk en wil je een prachtig uitzicht over zee? Didi Fashion is gevestigd op Badstraat 3 te Katwijk en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten. Dan ligt op loopafstand van de winkels de markante Vuurbaak. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Parlevliet, terwijl jezelf het gezellige winkelcentrum Zeezijde bezoekt of je handdoek uitspreidt voor een dagje aan het strand. Je kan je auto hier heerlijk katwijk aan zee winkels parkeren, t? Het Panbos is een duingebied bij Katwijk aan Zee met bossen en recreatievoorzieningen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *