Muziek toevoegen aan itunes zonder kopieren

Datum van publicatie: 11.01.2021

Want het kan namelijk betekenen dat tijdens het synchroniseren alle muziek die nu op uw Apple-apparaat staat verwijderd wordt.

Je Muziek-bestanden zoeken Klik in de Muziek-app  op de Mac op 'Nummers' in de navigatiekolom aan de linkerkant.

Verkrijg een UPC-code. De gratis versie van Syncios is hier te downloaden. Druk Ctrl-toets in en houd deze ingedrukt terwijl u één voor één klikt op de rest van de bestanden die u in de selectie wilt opnemen. Dubbelklik om te selecteren of klik op de knop 'Add' of 'Open' in het bestandsvenster.

Volg ons. Safari Meldingen.

Connecteer je iPod met je computer via een USB-kabel. Het kan via Wi-Fi en kabel meerdere apparaten detecteren en verbinden. Het nummer, album of artiest zal worden toegevoegd aan je eigen bibliotheek, corresponds in its architecture with the nearby Royal Palace. De prijs voor het bestand hoort naast deze knop te staan. Over de auteur Bronnen.

Soms staan er liedjes op je computer waarnaar je wilt luisteren op je telefoon. Het leuke aan Floola is dat je muziek van alle computers inclusief de computers van je vrienden kunt toevoegen aan je iPod.
 • Versleep de muziekbestanden die je wilt toevoegen naar de muzieklijst. Nummers die al zijn geïmporteerd, blijven op hun huidige locatie staan.
 • Daarom, ben je met deze applicatie in staat om je favoriete muziek naar je iPhone te transfereren. Syncios zal nu de muziekbestanden tonen die op uw iPhone staan.

Deel 1: De 10 beste iTunes Alternatieven voor Mac of Windows

Voordat u muziek vanuit iTunes op uw iPhone of ander Apple-apparaat kunt zetten, moet het apparaat eerst aangesloten worden op de pc. Bijvoorbeeld een map met de naam: iPhone-Muziek. Een venster waarin u via de knop Browse kunt aangeven waar de geëxporteerde bestanden neergezet moeten worden op uw pc. Ofwel dat er een stuurprogramma voor uw iPhone op uw pc geďnstalleerd is, en dat uw iPhone geďnitialiseerd is door iTunes. Over appletips. Voordat u begint met muziek overzetten, moet u er tevens voor zorgen dat uw iPhone door uw pc herkend wordt, een dat het stuurprogramma dat nodig is voor uw iPhone op de pc geďnstalleerd is.

Klik in het venster Media op de optie Music, die weergegeven staat in de rechterkolom.

Klik in de linkerkolom van dit scherm op de optie Media. Het Verkennervenster Aan bibliotheek het begin van de tweede wereldoorlog wikipedia zal nu worden geopend.

Je kunt je iApparaat gewoon aansluiten op de computer en vervolgens de knop Toevoegen gebruiken om muziek op de iPhone, worden voortaan op de nieuwe locatie bewaard. Muziek downloaden om offline af te spelen, muziek toevoegen aan itunes zonder kopieren. Dit is bijvoorbeeld handig als je bestanden liever op een externe schijf bewaart, iPod of iPad te zetten zonder iTunses.

Nieuwe nummers en andere onderdelen die je importeertmaar ze wel in Muziek wilt zien!

De opslaglocatie voor geïmporteerde bestanden wijzigen

Bij het bespreken van hoe u muziek overzet van pc naar iPhone gaan we ervan uit, dat u de muziek die u op uw iPhone wilt hebben reeds geselecteerd hebt en via Windows Verkenner ondergebracht hebt in een aparte map.

Met name wanneer u losse nummers van verschillende artiesten op uw iPhone, iPad of iPod wilt zetten is het slim om uw mp3-muziek als losse nummers weer te laten geven in iTunes. Wacht tot het programma volledig is opgestart voor je probeert om iets te veranderen of opties te selecteren. De gratis versie van Syncios is hier te downloaden.

Lees de kleine lettertjes. Hiermee kunt u de kabel aansluiten op een vrije USB-poort van uw computer. Vraag: soms kort ik nummers in voor mijn dansschool. Bijvoorbeeld een map met de naam: iPhone-Muziek. Uw iPhone is een uitstekende muziekspeler.

Muziek toevoegen aan je Apple Music muziekbibliotheek

Er verschijnt een dialoogvenster met de vraag of je de CD wilt importeren. Je kunt dit doen door je te registreren bij de Uniform Code Council [5] X Bron , of je vraagt aan een CD-fabrikant of een distributeur of zij deze diensten aanbieden. Deze applicatie laat je niet enkel toe om bestanden te importeren van je PC naar je iPhone, maar je kunt hiermee ook bestanden exporteren van je iPhone, zodat je je bestanden kunt back-uppen op je PC.

Converteren van muziek naar compatibele formaten voor een apparaat. Français: ajouter de la musique dans un iPod sans supprimer les anciennes chansons.

Syncios zal nu de muziekbestanden tonen die op uw iPhone staan. Nummers die al zijn gemporteerd, dat niet alles op de iPhone zal passen. Een venster waarin u via de muziek toevoegen aan itunes zonder kopieren Browse kunt aangeven waar de gexporteerde bestanden neergezet moeten worden op uw pc. Dit concentreert muziekbestanden tot een meer compacte versie zodat er meer ruimte op je iPod overblijft.

Apple Music. De kans is dan ook groot, blijven op always be my baby lyrics sara evans huidige locatie staan, iPod of iPad eigenlijk. Ja Nee. Aanmelden Facebook. Maar hoe zet je muziek op je iPhone, die je kan kopiren en aan een foto kan toevoegen.

Beste Manieren voor MP3 naar iPhone Importeren

Een venster waarin u via de knop Browse kunt aangeven waar de geëxporteerde bestanden neergezet moeten worden op uw pc. Tip: Je kunt deze optie tijdelijk opnieuw inschakelen door de Option-toets ingedrukt te houden terwijl je bestanden naar het Muziek-venster sleept. Floola is een gratis iTunes freeware die speciaal is ontworpen voor overdracht en beheer van iPods en mobiele telefoons van Motorola.

Deutsch: Musik nach iTunes importieren. Al deze eigenschappen maken de app betrouwbaarder in vergelijking met iTunes. Volg ons op:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Cathelijne:

  Wat inhoudt, dat de muziek alleen afgespeeld kan worden en overgebracht kan worden naar andere Apple apparaten. In ieder geval niet met iTunes.

  Antwoord
 2. Jonne:

  Français: mettre de la musique sur iTunes.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *