Werken bij postnl belgie

Datum van publicatie: 14.02.2021

Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren. Heeft de klant interesse?

Voor PostNL handel je telefoongesprekken af voor consumenten uit België. Je hebt veel verschillende ideeën om de klanten zo goed mogelijk te helpen! Jouw profiel Inschrijven Inloggen. Wat ga jij doen Beheers jij de Franse taal en zoek jij een toffe nieuwe job?

Schrijf je binnen 2 minuten in!

Je weet de juiste vragen te stellen om hoe dan ook tot de kern van een probleem te komen? Schrijf je in als werkzoekende. Jij bent als new business specialist verantwoordelijk om nieuwe klanten binnen te halen, werken bij postnl belgie.

Vacatures zoeken Bedrijfsreviews. Schrijf je in als werkzoekende.

Jij bent de oren en ogen van het bedrijf en wanneer je signalen opvangt, deel je dit met het management. Frans kunnen spreken is geen must. Mogen wij cookies plaatsen?
  • Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden.
  • Check hier ons cookiestatement.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Heb jij ook wel eens gehad dat je moet wachten op je nieuwe internet bestelling en dat je pakketje maar niet aankomt? Check onze FAQ. Home Alle vacatures Over ons Contact. Meer weten?

  • Deze organisatie zorgt er iedere dag met veel zorg voor dat pakketten en brieven op tijd bezorgt worden. Zij zullen de klant verder oppakken en zorgen dat het contract opgesteld kan worden.
  • Vandaag Vacature opslaan Geen interesse Rapporteer vacature. Je hebt al enkele jaren ervaring als koerier.

Talent Lab: laat jouw talent stralen. Meer weten. We heten wel YoungCapital, ben werken bij postnl belgie verantwoordelijk voor het doorgeven van informatie binnen je eenheid. Als estafette of koerierwereldwijd de beste mensen aan te… 6 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Rapporteer vacature Vacature opslaan meer. Wat ga je doen. Daarom is ons doel altijd geweest, maar iedereen is even welkom.

Met zorg voor onze medewerkers

Tel nr. Zoek naar jouw ideale baan in beschikbare vacatures. Daarnaast kan de consument bellen om een klacht in te dienen over bijvoorbeeld een verzending die niet goed is gegaan, een beschadiging of een vermissing van een pakket. Variatie van een 40tal stops per dag begin tot een….

Tel nr. Defensie 3,9. Check onze FAQ. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed?

Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo.

Secondary navigation

Snel naar Alle vacatures Over ons Contact. Vandaag Vacature opslaan Geen interesse Rapporteer vacature. Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan.

Ontvang vergelijkbare vacatures in je mailbox Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet. Helaas, deze vacature is niet actief. Wat vragen wij Minimaal MBO4 werk- en werken bij postnl belgie Uitstekende beheersing van de Nederlandse, zoals: Ondernemen : jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt, maar er is een verschil.

Plaats je cv. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes, werken bij postnl belgie.

Je gaat aan de slag bij Cendris Customer Contact. Nog geen account. Daarnaast probeer je natuurlijk om van de klanten ambassadeurs te maken. Je weet de juiste vragen te stellen om hoe dan ook tot de kern van een probleem te komen.

Wat bieden wij

Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes. Deze bedrijven zijn erg gevarieerd. Wat vragen wij Minimaal MBO4 werk- en denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift; Een creatieve duizendpoot met een vleugje humor; Een klantgerichte en flexibele instelling; Skills die aansluiten bij het functieprofiel, zoals: Ondernemen : jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt.

Zoek naar jouw ideale baan in beschikbare vacatures. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren. Voor een project bij Delhaize zijn wij op zoek naar….

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *