Autowax van de action

Datum van publicatie: 14.02.2021

Turtle Wax Snow Foam Cannon. Deze zachte spons-katoen is geschikt voor het reinigen en herstellen van plastic en leder oppervlaktes.

Laat geen strepen of krassen achter.

Turtle Wax TW originele autowas, ml, mengsel van was en reinigingsmiddelen verwijdert hardnekkig vuil. De verbeterde technologie bevat de beste carnauba direct uit de natuur van Brazilië voor een langdurige bescherming en perfecte glans.

Geeft een superieure glans en bescherming. Mengsel van was en reinigingsmiddelen die hardnekkig vuil verwijderen. Triplewax Autowax Carplan colorfast - groen ml. Dat denk ik ook! Ik krijg altijd allemaal kleine krasjes op mijn tank geen idee hoe dit komt dus ik heb maar eentje gekocht misschien dat dit de krasjes kan voorkomen en omdat het zo goedkoop was.

Vloeibare wax zonder oplosmiddel, autowax van de action. GS27 autowax Platinum Protectant is verrijkt met Carnauba wax voor het herstellen van een intensieve glans. Heel sterk syntetisch vel dat niet pluist en bijzonder veel water opneemt. Mijn auto is meer dan 14 jaar oud dus ik ben er niet super aan gehecht om een heel arsenaal aan poetsspullen aan te schaffen. De Sonax hardwax haalt het qua glans totaal niet bij het effect wat de waxshampoo haalt.

Een supersterke was die bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Triplewax Autowax Carplan colorfast - groen ml.

Polijstmiddel met kleurpigmenten en was op nanotechnologie. Algemeen Over beslist. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. CSF applicator pads Bij gebruik in combinatie met zwaardere polijstmiddelen zal het wat diepere swirls en krassen verwijderen met weinig of geen waas.

Als laatste zorgt de wax ervoor dat uw auto beschermd is tegen vocht en laat het een stofwerende laag op de auto achter. Meguiars Ultimate Quick Wax. Onderwerp starter Sara Startdatum 18 nov

Heb het destijds geprobeerd voor de auto maar vergeleken met de action meuk was het niet echt beter. Ben zelf ook iemand die geen dure schoonmaakmiddelen koopt. Autowax van de action foam polishing disc is leverbaar in 5 inch en 6 inch.

Turtle Wax Carnauba autowax Carnaubawas biedt een verbeterde afwerking met langdurige resultaten. Er is geen enkel ander product op de markt die tegelijkertijd uw glas en uw dashboard whatsapp online zien uitzetten schoonmaken.

Daarna droog ik hem en behandel hem 1x in de maand met BD-clean spraywax de andere wasbeurten tussendoor gebruik ik BD clean detailer. Verkrijgbaar in 5 intense geuren. Het kan worden gebruikt om de kras te herstellen en verf veroudering te voorkomen 2.

Door de Protecton Autowax Ml. Staat ook op de verpakking om het niet bij motoren te gebruiken. Stijl: universeel. Meer informatie.

De formule zorgt voor een gladde, beschermende barrière met extreme water beading die de lak verzegeld tegen omgevingsinvloeden. Misschien toch eerder richting polijsten dan? Meguiars Detailer Synthetic X-press Liquid wax. Met flexibel siliconenblad voor gebruik op alle oppervlakken.

Eenvoudig in gebruik en verwijdert vlekken en geuren? Geschikt voor alle verchroomde metalen. Dus ook dat moet je niet altijd willen Geeft een superieure glans en bescherming. Hoeveelheid: ml. Turtle Wax Velgenreiniger ml. Verwijdert lichte krasjes.

ZRXje MF veteraan. Herstelt de glans van alle interne plastic elementen, snel en eenvoudig. De Power out formule verwijdert vlekken en urine, de Odor-X vreet geuren uit bijna oppervlaktes.

Met dank aan Bofkont, polijst en conserveert alle kleur- en metallic lakken in n keer! Reinigt, ik denk dat zoiets als dit wellicht is wat je zoekt: [ www. De steunplaat is 6 inch.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Dries:

  De vloeistof is overal te gebruiken waar

  Antwoord
 2. Jessa:

  Turtle Wax Xtd Kunstzeem. Het kan ook vervaging van banden op nieuwere voertuigen voorkomen en maskeert doffe witte wasresten.

  Antwoord
 3. Ad:

  Met dank aan Bofkont, ik denk dat zoiets als dit wellicht is wat je zoekt: [ www. Installeer de app.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *