Dua lipa hotter than hell lyric video

Datum van publicatie: 08.02.2021

Verder volgden er samenwerkingen met Sean Paul en Martin Garrix. This is quite juvenile on the other hand. Haar ouders zijn Kosovaars die in de jaren 90 gevlucht waren uit Pristina.

Digital Warner Bros. In maakte ze haar debuutsingle "New Love". Lipa rolt een discobal op haar schoot en wordt gezien in een donkere kamer met een discobal, voordat ze tegen een met regenwoud geverfde muur staat. Tekstueel ziet het liedje hoe ze een ex-vriend treitert die haar liefde niet kan weerstaan.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Lipa werd geïnspireerd door een relatie waarin haar vriend haar het gevoel gaf dat ze niet goed genoeg was. In de videoclip danst Dua Lipa in een appartementsgebouw in New York , de twee producers komen ook voor in de videoclip.

Genre s. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. De single bevat net zoals "Don't Start Now" invloeden vanuit de disco wereld.

In augustus verscheen de eerste single die ze ooit schreef: "New Love". Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

  • Lipa werd geboren in het Verenigd Koninkrijk. De video speelt zich af in een magazijn, waar een donker en sexy geheim feest plaatsvindt.
  • Credits aangepast van de liner notes van Dua Lipa. Nummers Albums Compilaties Leden Nederlandse leden 50 laatste reviews.

#4: 'HOMESICK'

Tekstueel ziet het liedje hoe ze een ex-vriend treitert die haar liefde niet kan weerstaan. Don't Start Now. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Het nummer ontving verschillende remixen, waaronder die van Miike Snow en Matoma. Zie Dua Lipa album voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Nadat ze haar talent hadden herkend, om zo een pip studio servies royal white bij te verdienen, zetten Mawson en Millett schrijfsessies voor haar op. Het dicteerde hoe de rest van het album zou klinken en wanneer ze haar duistere popgenre ontdekte! Cookie-policy       To contact us: mail to admin qwerty. De videoclip voor "Hotter than Hell" begeleidde de release van het nummer en werd geregisseerd door Emil Nava.

NRC 6 november Op zestienjarige leeftijd werkte ze als barkeeper in Soho en dua lipa hotter than hell lyric video, zal u vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien. Hotter than Hell.

#5: 'HOTTER THAN HELL'

Toon details. In de videoclip danst Dua Lipa in een appartementsgebouw in New York , de twee producers komen ook voor in de videoclip. Volgens Carew eindigde hun relatie omdat ze wegens hun jobs niet genoeg tijd hadden voor elkaar. Dua Lipa.

Tekstueel ziet het liedje hoe ze een ex-vriend treitert die haar liefde niet kan weerstaan. Lipa rolt een discobal op haar schoot en wordt gezien in een donkere kamer met een discobal, voordat ze tegen een met regenwoud geverfde muur staat.

Be the one war aber auch extrem gut. Hotter Than Hell Vimalavong Remix. Geraadpleegd op 28 maart. Het heeft in totaal 21 weken op de kaart gestaan.

Aanbevolen kanalen

Op 19 oktober kwam haar album 'Dua Lipa complete edition' uit als afsluiter van het DL1-era. Sonis noemde de voorstelling "smeulende", terwijl V ' s Gabriella Salkin noemde het 'stellaire. Zie mediahulp.

  • Levitating Dua Lipa feat.
  • Hotter than Hell.
  • Lipa wordt dan gezien op een rode troon, omringd door de mede-feestgangers.
  • Dit volgend op het uitbrengen van de derde single van het album Break My Heart.

Credits aangepast van de liner notes van Dua Lipa. Dieses Weekend ist sie am Donauinselfest. Be the one war aber auch extrem gut. Het nummer stond ook in de top 40 van Belgi, Polen en Sloveni, terwijl V ' s Gabriella Salkin noemde het 'stellaire, dua lipa hotter than hell lyric video.

Ist doch sehr nah am Pop-Einheitsbrei. Sonis noemde de voorstelling "smeulende", zeer apart. Na een relatie van 5 maanden ging het koppel in januari uit elkaar.

Navigatiemenu

De videoclip voor "Hotter than Hell" begeleidde de release van het nummer en werd geregisseerd door Emil Nava. Zie Dua Lipa album voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Voor de begeleidende videoclip werkte ze samen met de Belg Stromae [9].

NME ' s Thomas Smith label het lied 'een zwoele en stomende pop scorcher geschikt voor disco van de duivel. Lipa werd geboren in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor piekte de single op 10 in de Nederlandse hitlijst en op 20 in de Belgische hitlijst.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *