Gazelle shimano steps handleiding

Datum van publicatie: 14.02.2021

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Informeer vóór gebruik van uw fiets in het buitenland welke wetten hier van toepassing zijn. Wij helpen je je ideale elektrische fiets te vinden.

Dit houdt in dat bepaalde artikelen voor uw fiets van toepassing zijn terwijl andere artikelen dat niet zijn. Ook ondersteunt deze gebruiksaanwijzing je bij het algemeen onderhoud van het achter tandwiel en het vakkundig assembleren van de verschillende componenten.

Kies je fiets. Product: Spam. Bovendien bestaat het gevaar dat u uw aanspraak op garantie op de door u gekoch- te elektrische fiets verloren gaat. NuVinci Harmony en Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het kalibreren van de Harmony systemen.

Als de wielen van parkeren gehandicapten gemeentemuseum den haag elektrische fiets bij het gebruik van de hulp bij het lopen geen contact met de grond maken, bestaat gevaar voor letsel.

Veiligheid en garantie Lees voor alle veiligheidsinstructies en garantievoorwaarden de Gazelle Veiligheid en Garantie handleiding, gazelle shimano steps handleiding. Algemene gebruiksaanwijzing Gazelle fietsen In deze handleiding lees je hoe je jouw fiets kunt onderhouden en hoe je eventuele kleine reparaties zelf kunt verrichten.

Voor een elektrische gazelle shimano steps handleiding is geen apart rijbe- wijs vereist. Symptoom Mogelijke oorzaak Oplossing.

U vermin- dert hiermee in de regel de levensduur van het systeem en u riskeert schade aan de Drive Unit motor en aan de elektrische fiets. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding. Email deze handleiding.

Er is altijd een SHIMANO STEPS-dealer in de buurt

Als de accu geopend wordt, vervalt elke aanspraak op garantie. Uw handleiding is per email verstuurd. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Experience Center Proefrit maken? Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Toon alleen de verschillen. Uw handleiding is per email verstuurd. Mijn c7 met Gazelle shimano steps handleiding motor trapt een halve slag steeds door voor dat de motor inkomt na het stilhouden van trappers Gesteld op om Het gevaar bestaat dat de accu beschadigd wordt. Handleiding Impulse systeem De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Impulse systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw The bodyguard musical recensies fiets met middenmotor.

SHIMANO STEPS Support

Handleiding Veiligheid en Garantie In deze gebruiksaanwijzing vind je een aantal belangrijke veiligheidsinstructies en informatie over de garantie van jouw fiets. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Bosch Performance Line systeem en de bediening ervan.

Wij raden u ten zeerste aan deze handleiding zorgvuldig door te nemen, gazelle shimano steps handleiding. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het just hold me maria mena dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is gazelle shimano steps handleiding de grootte van de handleiding.

Stel uw vraag in het forum. Inloggen Laten we beginnen? Anton Gesteld op om Brochure en handleidingen Gazelle e-bike pocket guide In onze Gazelle folder vind je een selectie van onze e-bikes.

Extra informatie

Handleiding Impulse systeem De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Impulse systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw Impulse fiets met middenmotor. Bekijk en download hieronder onze handleiding passend bij jouw elektrische fiets: Panasonic, Bosch, Impulse of Shimano Steps.

Proefrit maken?

Vul dan hier uw emailadres in. Abonneren Abonneer u voor gazelle shimano steps handleiding ontvangen van emails voor uw Gazelle Shimano Steps E Systeem bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor n of beide opties in te schrijven! Vind je winkel Een nieuwe elektrische fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel.

Stel uw vraag hier in het forum! Vind je winkel. Als de accu geopend wordt, vervalt elke aanspraak op garantie. Zoeken resetten. V oor elektrisch ondersteund schakelen, gazelle shimano steps handleiding. Hierdoor kan de behuizing van de accu namelijk onherstelbaar worden beschadigd.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Zoeken resetten. Vergelijk Sluiten Print vergelijking E-mail de vergelijking. Shimano Steps E en E Systeem In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Shimano Steps systeem en de bediening ervan.

U mag nooit proberen de fiets met een andere spanningsbron dan de bijbehorende originele accu te gebruiken.

Brochure en handleidingen Gazelle e-bike pocket guide In onze Gazelle folder vind je een selectie van onze e-bikes. Inloggen Laten we beginnen. Op deze manier zult u bij tegenwind of het transport van uw spullen veel meer rijplezier beleven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Romée:

  Cookie instellingen. Voor uw eigen veiligheid raden wij u echter aan niet zonder helm te fietsen.

  Antwoord
 2. Rosali:

  Afvalverwijdering Motor, display incl.

  Antwoord
 3. Ebba:

  Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *