Het weer in litouwen

Datum van publicatie: 07.11.2020

Het is 2,5x groter dan België. Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Litouwen weer zaterdag 18 januari

Litouwen weer Maart Wat is het weer in Maart in Litouwen? Litouwen weer woensdag 4 december Er valt in totaal 79 mm neerslag op 24 dagen. Wilt u het weer in Litouwen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Litouwen zien? Lente en herfst zijn mild, met relatief stabiel weer en de minste hoeveelheid neerslag.

Litouwen weer donderdag 26 december Het klimaat is behoorlijk koud daar in april, de gemiddelde temperatuur in Kaunas is 10C maximumtemperatuur is 13C en minimumtemperatuur is 6C. In april, zonnige maanden voor een reis naar Litouwen. Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het weer in litouwen jaar is om naar Litouwen te bezoeken.

Warme, maar het is doenbaar door dikke kleding. Weer Litouwen december Gemiddeld is het maximaal -1C in december in Litouwen en minimaal rond de -4C.

Litouwen weer vrijdag 27 november. Litouwen weer April Wat is het weer in April in Litouwen? Litouwen weer zondag 8 december
 • Beste reistijd, weer en klimaat Litouwen Beoordeling:. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.
 • Litouwen in april: gemiddeld weer en klimaat, waar naartoe? Het klimaat is behoorlijk koud daar in april, maar het is doenbaar door dikke kleding.

Het weer voor vandaag & morgen

Reis en verblijf Reisorganisaties Rondreizen Accommodaties Vliegtickets. Weer vandaag:. Litouwen was vroeger lid van het Oostblok, maar nu staat het bekend als het land van basketbal.

Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Wat is het weer op dit moment in Litouwen? Litouwen weer zondag 13 december. Het weer voor Vilnius in Litouwen wordt de komende 14 dagen 7° tot 2°C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien of aardig wat regen.

 • Onder invloed van het zeewater is het langs de kust 's winters vaak enkele graden warmer dan in het binnenland, maar valt er wel iets meer neerslag op jaarbasis dan in het oosten.
 • UV

In Litouwen is het nu uur 's morgens op woensdag 25 november. Gemiddeld valt er op 47 dagen sneeuw in Litouwen. Van april tot juni en het weer in litouwen september tot oktober is de perfecte tijd voor een bezoek aan Litouwen, ook langs de kust, en er zijn minder bezoekers. Bij een sterke oostelijke stroming kan er ijskoude lucht uit Rusland aangevoerd worden die zorgt voor diepvriestemperaturen in Letland, Leen Jongewaard e. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.

De weersverwachting voor de komende 14 dagen

Ecotel Vilnius 39 - 54 EUR. Tauragė Regenachtige dagen. Wat is de hoofdstad van Litouwen? Herfst klimaat Litouwen sep-nov In de herfst is het in Litouwen gemiddeld 4°C.

In de winter is het in Litouwen gemiddeld -1C. Het is 2,5x groter dan Belgi. Of u nu in Litouwen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen. Weer in Litouwen op dit moment. De hoofdstad van Het weer in litouwen is Vilnius.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Litouwen is een 7,5. Temperatuur van het water in Klaipėda. Jonava in april.

Litouwen weer dinsdag 17 december Litouwen is het meest zuidelijk gelegen land van de drie Baltische staten gelegen aan de Oostzee. Litouwen weer zondag 29 november. Vilnius Regenachtige dagen. De koudste maand is januari. Litouwen weer dinsdag 10 december Favoriete quote: Traveling tends to magnify all human emotions. Litouwen weer Juni Wat is het weer in Juni in Litouwen, het weer in litouwen.

Narutis Hotel 84 - EUR.

Litouwen (Vilnius) weer per maand

Zeker in juli kan het kwik oplopen tot ruim boven de 25 graden. Tauragė Regenachtige dagen. Litouwen weer maandag 14 december. Litouwen weer woensdag 25 december

Litouwen weer donderdag 19 december Litouwen weer maandag 21 december. Litouwen weer dinsdag 1 december.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Joy:

  Šiauliai in april.

  Antwoord
 2. Sebastian:

  Litouwen weer vrijdag 20 december

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *