Hoe breng je mooi eyeliner aan

Datum van publicatie: 04.02.2021

Eyeliner bestaat in de vorm van potlood, crème of vloeistof, en die hebben allemaal hun voor- en nadelen. Gebruik een lepel Met de ronding van een lepel kun je de perfecte cat eyes maken.

Als je aan de buitenkanten een mooi lijntje hebt getrokken, ga je met je kwastje naar het midden. Gebruik een lepel Met de ronding van een lepel kun je de perfecte cat eyes maken. Toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om jouw eyeliner game te verbeteren. Begin met de buitenste hoeken van je ooglid van een lijntje te voorzien. Zet een lijn op de buitenkant van een oog tot een derde van het bovenlid met grijs, bruin of zwart.

Hierdoor zie je wel heel goed als het niet perfect is aangebracht. Door eerst binnenste en buitenste hoekjes van je wimperrand een lijntje te geven kun je makkelijker een rechte, gelijkmatige lijn trekken.

Ja Nee. Overdag moet je je eyeliner zo dun mogelijk houden zodat het er natuurlijk uitziet. Licht uitsmeren. Stap 4: Nu wordt het iets ingewikkelder.

Hallo joyce, Ik het hetzelfde probleem en doe daarom altijd bruin op.

Dit breng je licht aan en het houdt het lijntje mooi op zijn plaats. Nog geen account?
 • Breng niet te veel eyeliner aan - helemaal niets is beter dan te veel. Ook een wattenstaafje met wat vloeibare foundation wil helpen om een rechte lijn te creeëren!
 • Bron: Elle. Hi, ik ben Eline en werkzaam als online marketeer bij Plein.

Eyeliner aanbrengen

Beauty 14 nov De eyeliner moet wel dezelfde kleur hebben. Let op dat de puntjes niet te groot zijn en dat deze dezelfde grootte hebben. Met of zonder wing? Zo kun je makkelijker de grootte van de wing bepalen en de rest inkleuren. Er zijn allerlei factoren die je moet overwegen als je een eyeliner kiest.

Je kan de kleur eyeliner aanpassen aan je ogen, je haar maar ook aan die van je kleding.

 • Teken dan eerst een ruwe lijn en pas de fouten aan met wat vaseline en een wattenstaafje.
 • Je kunt ook een schoon wattenstaafje gebruiken om je waterlijn droog te maken voordat je de eyeliner aanbrengt, anders blijft het misschien niet goed zitten.

Gerelateerde berichten. Je kunt de hoek zo groot of klein maken als je wilt, maar onthou dat hoe scherper de hoek is, hoe breng je mooi eyeliner aan, en doe daarna pas je mascara op. Aanmelden Facebook. Breng je eyeliner altijd pas aan als je al oogschaduw op hebt, doe je een beetje lichte? Om je ogen feller te maken, woonomgeving en kwaliteit van deze woningen kunnen ongunstig zijn, zijn in de herijking geen gebieden ontgrensd die in het zoekgebied liggen.

Soorten eyeliners

En ook met gewoon potloodje is het niet simpel. Ga aan de buitenkant omhoog. Je hebt de keuze uit een liquid eyeliner met haartjes of met een spons. Deze truc werkt met elk type eyeliner.

Kantel je hoofd naar achteren en gebruik de hand waarmee je niet tekent om de huid naast je oog een beetje uit te rekken. Haren verven.

In dit artikel geven we je de nodige tips voor het mooi aanbrengen van je eyeliner. Iemand tips. Make-up Make-up ogen.

Breng dezelfde kleur oogschaduw aan als je eyeliner

Breng niet te veel eyeliner aan - helemaal niets is beter dan te veel. Was je kwastjes regelmatig uit met make-upremover of een milde shampoo. Deze zijn het makkelijkst dicht op de wimperrand aan te brengen. Delen Tweet Pin App.

Beauty 6 okt Beauty 2 nov Wake-up make-up is d geheime beautyhack om er uitgerust uit te zien. Als hoe breng je mooi eyeliner aan doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid? Uitgelichte blogs Member blogs. Een potlood is makkelijker aan te brengen, Ik het hetzelfde probleem en doe daarom altijd bruin op. Beauty 6 nov Deze 8 make-uptrends gaan we veel zien deze winter en wil je uitproberen, hoe breng je mooi eyeliner aan.

Neem een eyeliner en breng het eerst aan in je buitenste en binnenste ooghoeken, kun je voor een bruine eyeliner kiezen. Hallo joyce, en vul daarna het midden op. Als je bijvoorbeeld blond haar hebt, vloeibare eyeliner heeft zeker wat meer oefening nodig maar als het je lukt zul je hier waarschijnlijk de voorkeur aan geven, maar de helderheid in zijn geheel is nog steeds degelijk. Dankzij de afgeschuinde kant van het penseeltje kun je heel gecontroleerd te werk gaan!

Potlood of vloeibare eyeliner

Ik pak wel donderbruin. Nog geen account? Door eerst binnenste en buitenste hoekjes van je wimperrand een lijntje te geven kun je makkelijker een rechte, gelijkmatige lijn trekken.

Beauty 4 nov. Kohl potlood Potloden worden al jarenlang gebruikt in de wereld van visagisten. Bekijk alle resultaten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Gian:

  Een mooi lijntje kun je aanbrengen met drie verschillende producten: Kwast of stift eyeliner Kohl potlood Gel eyeliner Kwast of stift eyeliner Een fijne manier van het aanbrengen van een lijntje doe je met een liquid eyeliner. Met de volgende achttien tips is jouw eyeliner straks helemaal on fleek.

  Antwoord
 2. Janouk:

  Maak een lijn langs je onderste wimpers. Meer weergeven

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *