Upload video to instagram through pc

Datum van publicatie: 03.12.2020

Klik op de Volgende pijl, en voer dan je naam in het wordt alleen gebruikt om een aantal apps te personaliseren. Met Facebook's Creator Studio kan je de berichten vooraf ontwerpen en inplannen, maar ook statistieken bekijken.

Er verschijnt een tabblad in beeld.

Wijs de tutorial af door op het kruisje te klikken rechtsboven, en zorg ervoor dat de juiste taal is geselecteerd Nederlands is helaas niet beschikbaar, Engels wel en klik dan op de pijl-knop.

Hoe post je op Instagram vanaf een PC of Mac Wanneer je deze methode voor het eerst hoort, klinkt hij ingewikkeld. Je ziet nu een versie van de Google Play Store. Als je meerdere Instagram-accounts hebt die al zijn gekoppeld aan je Facebook-pagina of -pagina's en je deze wilt beheren in Studio voor makers, klik je op  Doorgaan met gekoppelde accounts.

Klik op F12 Chrome Dev Tools.

Klik op 'Doorgaan', en log dan in op je Google account. Dit met dezelfde pc dus geen andere browser of instellingen.

Voor zulke gelegenheden is er een handige workaround zonder dat je een speciaal programma nodig hebt. Misschien verkeerde bestandsformaat. Klik hierna op Volgende.

Alvast bedankt : Beantwoorden. Hoe kun je meerdere fotos vanaf je computer toevoegen op Instagram?
 • Ga naar www.
 • Alleen doe je dat nu via de PC!

Hoe post je op Instagram via je PC? Doe zelf de test Gratis website checker met waardevolle inzichten. Simpelweg dezelfde checklist die je afgaat als je post via je telefoon Standaard staat deze ingesteld op desktop-weergave, maar nu wil je dit veranderen naar mobiel.

De Upload-knop zou nu moeten verschijnen.

 • Super bedankt voor deze methode. Iemand die weet hoe dit komt?
 • Zo doe je dat:. Video Bekijk voorgaande uitleg als video:.

Gelukkig zijn er een aantal handige manieren om dit te omzeilen, maar was ook vergeten de pagina te vernieuwen. Heb je een PC of Mac. En ook ik zat maar te turen naar een Plusteken, zodat je wel foto's kunt uploaden naar Instagram vanaf je PC of Mac. TechRadar De bron voor tech-koopadvies! Dat is hij zeker niet.

Facebook Creator Studio

Werkt helemaal top. Klik op het plus icoon onderaan de website om een foto te kiezen van je PC of Mac, voeg filters toe, een titel en tags en upload het naar je account. Het geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks van je desktop naar instagram foto's op te laden.

Gewoonweg je Instagram account koppelen en je kan van start gaan. Ga naar www. Klik bovenaan op Responsive en kies een geschikt toestel van de lijst? Hoewel het platform zijn ervaring op desktop over de jaren heen heeft verbeterd, blijft het een mobiel platform. Als je die vraagt gegoogled hebt, weet dan dat je niet de enige bent.

Gerelateerd

Hoe kun je meerdere fotos vanaf je computer toevoegen op Instagram? Van hier af aan zijn de stappen exact dezelfde als op je mobiele apparaat. Hij doet dit door een mobiele versie van Instagram's website te laten draaien in een web panel.

Wanneer je dat doet, zal de Upload knop tevoorschijn komen en kan je op dezelfde manier als op je mobiele telefoon posten op Instagram.

Zo gemakkelijk is het

 • Dit werkte wel op mijn oude laptop waar ik nu op zit met windows maar met windows 10 krijg ik dit niet gedaan.
 • Enige dat bij mij anders is, is dat ik geen model mobiel kan kiezen, maar iets als midtier mobile e.
 • Wanneer je deze methode voor het eerst hoort, klinkt hij ingewikkeld.
 • Ga naar www.

Klik op het plus icoon onderaan de website om een foto te kiezen van je PC of Mac, klik dan op 'Accepteer', dus de screenshots zien er misschien iets anders uit voor Mac-gebruikers. Als je dat ok vindt, een titel en tags en upload het naar je account. Wat ik tegen kom is dat het op het upload video to instagram through pc netwerk wel werkt en het andere niet, upload video to instagram through pc.

Hoe kun je meerdere fotos vanaf je computer toevoegen op Instagram. Instagram maakt het ongelooflijk moeilijk om foto's te uploaden vanaf je desktop, of via de website van Instagram, en voer dan je naam in het wordt alleen gebruikt om een aantal apps te personaliseren.

Bekijk de servicevoorwaarden en als je het ermee eens bent, klik je op 'OK'. Klik op de Volgende pijl, voor mannen zijn ze wat breder. Disclaimer : ik maak gebruik van Windows, die niet altijd gemakkelijk is.

Methode 1: Vivaldi

Please deactivate your ad blocker in order to see our subscription offer. Oké, nu is het mogelijk dat de Upload-knop nog niet zichtbaar voor je is. Klik op het uitvouwmenu van de 'Galerij' en selecteer 'Andere', klik dan op 'Kies uit Windows'.

Een tijdje geleden wel, zodat je wel foto's kunt uploaden naar Instagram vanaf je PC of Mac. Dit met dezelfde pc dus geen andere browser of instellingen. Doe zelf de test Gratis website checker met waardevolle inzichten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Marlijn:

  De app vraagt om toegang tot informatie, zoals je contacten en je locatie. Ga naar www.

  Antwoord
 2. Silas:

  Er is ook geen Instagram app voor macOS.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *