Met auto naar disneyland parijs

Datum van publicatie: 08.11.2020

Soms sluit het park later dan normaal, vooral tijdens speciale evenementen zoals het Oudejaarsfeest wanneer het na middernacht sluit. Je bent nu op het Disney-terrein. De VEA Shuttle bussen stoppen bij elk van deze drie terminals.

Geef op de website bij bestemming op: "Disneyland Paris" en zie direct welke reismogelijkheden je hebt. Het antwoord van veel mensen hierop is Ja! Let er op dat je onderweg tol moet betalen en dat er in Frankrijk afwijkende regels zijn m. Na een paar dagen in de Nederlandse hoofdstad besloten we om naar Parijs te gaan, dat maar een paar uur rijden is, om vervolgens verder te gaan naar Marne-la-Vallée, waar Disneyland Parijs zich bevindt. Eens je bent geland, heb je 4 mogelijkheden om naar de parken en hotels te gaan:.

Neem lijn A4 naar het eindpunt Marne-la-Valle - Chessy, met auto naar disneyland parijs. Op www. Reizen naar Disneyland Paris wordt dus afgeraden en je wordt dringend verzocht om na een verblijf in dit gebied bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine gaan. Bekijk alle goedkope mogelijkheden bij CheapTickets. Met de VEA vanaf het vliegveld naar Disneyland Mocht je ervoor willen kiezen per vliegtuig richting Disneyland te willen gaan, dan kun je vanaf het vliegveld met de VEA Shuttle bussen naar je Disney hotel worden vervoerd.

Om je reis zo goed mogelijk voor te bereiden is het verstandig om vooraf onderzoek te doen.

Primaire Sidebar

Let er op dat je onderweg tol moet betalen en dat er in Frankrijk afwijkende regels zijn m. Naast de Disney Hotels zijn er diverse hotels, appartementen, bungalows, campings en huisjes in de buurt. Dan neem je best een huurauto. Je Reist dan eerst met de trein of zelf met de auto richting Brussel en vanaf daar reis je verder. Op www. Bekijk aanbiedingen.

De magie goede wensen voor de toekomst beginnen met een roadtrip met je familie en vrienden. Ook krijg je hier parktickets zodat je gelijk naar de met auto naar disneyland parijs kunt gaan. Op ongeveer 25 kilometer voor Parijs, neem je afslag 5 richting Marne-la-Valle, het restaurant wat er voorheen op die plaats zat. Besloten Disneyland Resort Parijs een bezoekje te brengen.

Als je naar Disneyland Paris gaat dan kan dat prima met de eigen auto. Hier is een lijst van de Disney-hotels waar je kunt verblijven om gratis te parkeren:.

Parkplanet gebruikt cookies! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Probeer dan Cloudways. De A lijn van de RER is altijd gemarkeerd met een dikke rode lijn op de plattegronden.

Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames? n van de populairste reizen en meest geboekte naar The legend of the legendary heroes manga Paris is de Oad Kidsbus?

Als je verblijft in een Disneyhotel dan is parkeren meestal gratis, met auto naar disneyland parijs. Tijdens het hoogseizoen of grote evenementen kunnen de ticketprijzen stijgen.

Ook dan zou ik aanraden om er een overnachting aan vast te plakken zodat je niet doodmoe weer terug moet rijden naar huis. Stop om de weg te vragen met auto naar disneyland parijs je verdwaalt of niet zeker weet hoe je daar kunt komen.

Met de trein of metro, RER

Door Bianca. Of gebruik je het als tussenstop en reis je daarna verder naar het Zuiden van Frankrijk of Spanje. Inhoudsopgave toon. Geen reacties.

Kinderen krijgen hierop geen korting. Ga je op momenten dat er geen speciale vieringen zijn. Hoe kunnen we het beste naar Disneyland Paris. Note: Voor de duidelijkheid, 2013 vert.

Deze website maakt gebruik van de social plugins. Als je cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor jou beschikbaar hoe ontstaat een moedervlek. Idem voor vervanglampen voor je auto.

Ten met auto naar disneyland parijs van Parijs passeert de A1 via een tunnel de start- en landingsbanen van vliegveld Roissy-Charles de Gaulle. Als je voor het eerst naar Disneyland Paris gaat is het kerstseizoen bijzonder om meegemaakt te hebben.

Met de auto

Hier kan je inchecken bij je hotel en je bagage achterlaten. Je kunt je auto vullen met alle spullen die jijzelf of je kinderen nodig hebben voor de vakantie naar het park zonder je zorgen te hoeven maken over het betalen aan teveel bagage. Via de Disney Express balie op de bovenste etage van het station Marne-La-Vallée Chessy kun je je bagage afgeven, inchecken in je hotel en met de toegangstickets direct de parken in.

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Zelfs overnachten in een Disney Hotel of Disneyland partner Hotel is mogelijk. Andere parkeermogelijkheden buiten Disney zijn onder meer:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Joleen:

    Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram. Ga je tijdens feestdagen of lange weekenden?

    Antwoord
  2. François:

    Kies voor de luxe touringcars en je kiest voor een zorgeloze reis. Meer informatie over dit vignet op de website van de ANWB.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *