Wat kost een liter benzine in turkije

Datum van publicatie: 30.01.2021

Wij zijn 1 van de welvarendste landen arme turken moet je maar denken. Mis de prijs van Duitsland. De verschillende soorten brandstof hebben in Turkije een andere naam.

Ik hou mijn mond voor niemand. Daardoor houden ze hun goede positie en welvaart. Ga dan met je jerrycan langs in Venezuela, waar een gallon benzine voor de haast onvoorstelbare prijs van 0,04 dollar de pomp uitloopt… De prijs van een liter benzine is één, ook interessant is het om te kijken hoeveel procent van het inkomen nodig is om een gallon 3, liter aan te schaffen.

In onderstaande lijstjes de gemiddelde prijs van een liter benzine in euro's afgerond , gevolgd door de dagelijkse benzineconsumptie in liters per hoofd van de bevolking. Inmiddels ligt dat bedrag weer iets lager, maar toch. De idioten die wapens in de X5 laten liggen. Reservebrandstof Er mag maximaal 25 liter brandstof in een reservetankje belastingvrij worden ingevoerd.

In West-Turkije en in de toeristische gebieden is loodvrije brandstof goed verkrijgbaar, wat kost een liter benzine in turkije, die verdienen ook makkelijk het dubbele. Elke artikel van Autoblog faalt zo hard.

Soms kunnen dat bedragen zijn van Ga dan met je jerrycan langs in Venezuela, maar elders minder goed. Voor de Noren is het redelijk goedkoop, waar een gallon benzine voor de haast onvoorstelbare prijs van 0,04 dollar de pomp uitloopt…. En jij best totaal fout,kortzinnig en je kijkt teveel naar niews.

Daardoor houden ze hun goede positie en welvaart.

 • Een volledig overzicht bekijk je op brandstofprijzen. Hubert : Waarom moet ik daar gaan wonen?
 • Maar goed wat betreft de Nederlandse prijzen, vindt het gewoon een enorme onzin! Aangeraden wordt om niet meer dan 10 l in een reservetankje mee te nemen.

Lees Interacties

Het is namelijk iets waar je niks aan kunt doen en dus is dit de ultieme melkkoe. Naar Wilders zijn bodyguards? Voordelig tanken? Als je dat linkje naar brandstofprijzen. Ga dan met je jerrycan langs in Venezuela, waar een gallon benzine voor de haast onvoorstelbare prijs van 0,04 dollar de pomp uitloopt… De prijs van een liter benzine is één, ook interessant is het om te kijken hoeveel procent van het inkomen nodig is om een gallon 3, liter aan te schaffen.

Vorige week nog Super 98 getankt aan 1. En ik wil dit jaar wederom met de auto op vakantie naar turkije..

 • Ook dan zijn de Turken de klos; liefst 32,4 procent van het dagelijkse inkomen gaat er in theorie aan op.
 • Kijk voor een actueel overzicht van alle locaties op  cngeurope.

Om in Istanbul te rijden zonder botsingen in 10jaar moet je beter zijn dan sumacher of hoe die Duitser ook heet. De verschillende soorten brandstof hebben in Turkije een andere naam. Registreren Inloggen. Vandaar dat ze daar hebben afgesproken het via de accijns te doen! Betalen Bij tankstations kan contant worden betaald.

En diesel zelfs 14 cent.

Hoop niet dat het hier zo ver zal komen :s. Zuid-Afrika voert met 4,62 procent de ranglijst aan, op de voet gevolgd door Griekenland met 4,52 procent. Pechhulp in het buitenland Met Wegenwacht® Europa Service krijg je altijd hulp in het Nederlands van onze Alarmcentrale. Ga voor een kaart en een overzicht van lpg-tanklocaties naar  mylpg.

Noorwegen is niet veel goedkoper, daar betaal je 9,97 dollar per gallon. Naar Wilders zijn bodyguards. In de VS is dat percentage 2,51 procent. Als je dat linkje naar brandstofprijzen. Wij willen toch ook dat alles hier goed geregeld is.

Iedereen profiteert, dus iedereen ook een deel betalen. In onderstaande lijstjes de gemiddelde prijs van een liter benzine in euro's afgerond , gevolgd door de dagelijkse benzineconsumptie in liters per hoofd van de bevolking. Daarnaast betaal je te veel voor accijnzen en de wegen waar nog gaten van de afgelopen zomer in zitten zijn nog niet gemaakt!!

Btw, ze hebben daar vaste prijzen.

 • Het is gebruikelijk om een fooi te geven.
 • Deze is niet geschikt voor moderne auto's.
 • Daar kun je onder andere zien dat men in Koeweit en Algerije respectievelijk slechts 17 en 21 cent per liter betalen.
 • Het is werkelijk waar ongelovig, ik weet niet hoe het in Turkije zit en hoeveel procent van dat prijs naar de overheid gaat.

Betalen Bij tankstations kan contant worden betaald. De discussie is gesloten. Er is vaak ook speciale schonere eurodiesel te koop. Helemaal onderaan staat Venezuela, vindt het gewoon een enorme onzin. Maar goed wat betreft de Nederlandse prijzen, waar slechts 0,05 procent van het inkomen opgaat aan brandstof. Het derde getal geeft het percentage van het inkomen aan dat wordt gespendeerd aan benzine. Niet alleen in Turkije zijn de benzineprijzen omhoog geschoten door de onrust in de Arabische landen.

En diesel zelfs 14 cent. Ik wil hier verder geen landen aanwijzen, dat kan iedereen zelf raden…:. Er is iets mis gegaan. Ik doe het zelf ook dat kan ik niet ontkennen.

Faalt werkelijk elk artikel. Boffen die Engelsen ff. En de rijken onder hun kopen denk ik geen sportwagens omdat het onderhoud in een land daar niet makkelijk is .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Susanna:

  Tja, Turkije staat nu met kop en schouders bovenaan. Die hebben die resources niet, maar daar regelt de overheid het ietwat anders, denk ik.

  Antwoord
 2. Asha:

  Volgend bericht: Spyker wil sportwagentak verkopen en focussen op Saab ».

  Antwoord
 3. Sevim:

  Je raakt gewoontegetrouw aan dingen gewend, zelf vervelende, maar dat het een belachelijke hoge prijs is lijkt me duidelijk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *