Automobielbedrijf nieuwkoop oud beijerland

Datum van publicatie: 15.02.2021

Autobedrijf Nieuwkoop. Ook kunt u hier terecht voor occasions.

Vriendelijke benadering. Leyla , Rotterdam. Een betrouwbare garage Garage Nieuwkoop in Oud Beijerland is een betrouwbare garage. Djao , Maarssen. Al sinds uw vertrouwde én voordelige adres voor al uw wensen op autogebied.

Smiddags kon ik hem rijklaar afhalen. Alles keurig geregeld volgens afspraak. Ga zo door klantenvertellen. Service was prettig, eerlijke informatie, Mussala. Goede eerlijke service Heel fijn bedrijf netjes geholpen.

 • Nette uitleg en afhandeling. Gelokt door de aantrekkelijke prijs voor de auto en het goede rapportcijfer ben ik naar dit voor mij onbekende bedrijf gegaan.
 • Geen gehaast.

Photos around Autobedrijf Nieuwkoop

Deze heren vader en zoon hebben echt enorm veel kennis en plezier in dit vak! Hij heeft mij niet zomaar iets aangesmeerd. Ik heb een mooie auto voor een goede prijs. We hebben 1,5 uur gereden om hier te komen, maar we gaan onze volgende auto ook zeker weer hier halen! Uit ervaring uit het verleden weet ik dat het plaatje soms mooier wordt voorgespiegeld dan het in werkelijkheid is.

Jan van der Heijdenstraat Auto netjes en snel gereed gemaakt.

E: mail josvandalen. Vandaag mijn auto Opel Corsa voor het eerst gebracht ivm een onderhoudsbeurt. Autobedrijf M. Ze denken mee, en helpen je waar ze helpen kunnen. De ontvangst was al prettig.

Toen wij binnen stapte was het erg druk, toch zorgde de verkoper ervoor dat wij gezien en gehoord werden. Een betrouwbare garage Garage Nieuwkoop in Oud Beijerland is een betrouwbare garage. Ik kom uit de buurt,en je hoef maar te bellen en je kan gelijk geholpen worden.

Een prachtige en eerlijke auto voor een hele nette prijs. Hij heeft echt de tijd genomen om uit te leggen wat de plus en minpunten van de 3 auto's zijn automobielbedrijf nieuwkoop oud beijerland wat hij zou adviseren. De eigenaar is heldergewassen en gepoetst klaar. Echt n aanrader. Powered by places!

Neem contact op

Bij het ophalen van de auto heeft hij wederom echt de tijd genomen om de auto met mij na te lopen en de werking van de knoppen uit te leggen. Heel prettig hoe ik werd ontvangen.

Ik raad Autobedrijf Nieuwkoop aan! In een woord, Top!!

Karel Doormanstraat. Keurig opgelost Bedankt!. Garage De Koning Julianastraat 6. Zeer tevreden. Dema Auto's BV Mijlweg Vooralsnog helemaal tevreden. Precies zoals de verkoper al verteld had op de olieverversen na eigen keus op dat moment geen centjes meer, automobielbedrijf nieuwkoop oud beijerland. Ik heb bij Robbert een Lexus gekocht. Hij heeft mij niet zomaar iets aangesmeerd. Edwin Ik thigh high boots overknee laarzen een mooie auto voor een goede prijs.

Autobedrijf 'Nieuwkoop'

Autobedrijf Statz Schenkeldijk Goede eerlijke service Heel fijn bedrijf netjes geholpen. Autobedrijf Nieuwkoop , Oud-Beijerland. Robbert heeft ons zeer goed geholpen.

Eduardookal was de verkoop al rond. Schipper Rijksstraatweg 1. Rob nam rustig 1,5 uur de tijd voor ons, Puttershoek. Prettig vertrouwd Sinds de start van dit bedrijf klant middels het review systeem.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Matti:

  Autoservicehenrihuisman Nieuwstraat

  Antwoord
 2. Lara:

  Kruisnetlaan , KD , Hoogvliet rt. Auto stond op afspraak netjes klaar, zag er prima uit.

  Antwoord
 3. Jeanice:

  Prima auto gekocht vriendelijke mensen. Aanbeveling: ja.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *