Gemeentelijk museum den haag openingstijden

Datum van publicatie: 06.01.2021

Friso werkt binnen een breed scala van disciplines. Het is vrij toegankelijk en iedere dag geopend vanaf Meer doen in Den Haag?

Het museumgebouw van Berlage is prachtig, maar niet altijd even toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Er zijn verschillende manieren waarop je het museum in deze moeilijke tijd kunt steunen. Juist nu! Betaald parkeren geldt vanaf Het interieur is met zijn kleurige tegels, bronzen kozijnen en subtiele detaillering een lust voor het oog. Gesitueerd in het GEM-Fotomuseum is Restaurant Gember sinds een vertrouwd adres voor museumbezoekers, buurtbewoners en zakelijke gasten.

Mochten er onverhoopt geen parkeerplaatsen meer vrij zijn, dan kun je betaald parkeren in de parkeergarage van het World Forum op het Churchillplein 10, zo'n vijf minuten lopen van het Kunstmuseum Den Haag.

Bookmark Verwijderen Delen. Gemeentelijk museum den haag openingstijden in- en uitstappen van passagiers kan op de daarvoor bestemde plekken voor de deur van het Kunstmuseum en het naastgelegen Museon. Het museumgebouw van Berlage is prachtig, maar niet altijd even toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. We adviseren dringend het dragen van een mondneusmasker.

Maandag - Dinsdag - De zalen!

Het is vrij toegankelijk en iedere dag geopend vanaf Bij de kassa kunt u contant, met pinpas en met alle gangbare creditcards betalen. Voor het museum is er ruime gelegenheid om te parkeren tot

Het reserveren van een ticket of tijdslot is verplicht. Tickets kunt u via deze pagina bestellen Restaurant Gember  is vanaf donderdag 15 oktober gesloten als gevolg van de landelijke maatregelen. Facebook: www. Speel je mee in de muziekBAND?!

Kom op tijd voor uw tijdslot. Let op: U kunt het museum momenteel alleen bezoeken met een online reservering.

 • Bookmark Verwijderen. Steun het Museon en word lid van de Vereniging van Vrienden.
 • Steun het Museon en word lid van de Vereniging van Vrienden. Gember Gesitueerd in het GEM-Fotomuseum is Restaurant Gember sinds een vertrouwd adres voor museumbezoekers, buurtbewoners en zakelijke gasten.

Tickets kunt u via deze pagina bestellen Restaurant Gember  is vanaf donderdag 15 oktober gesloten als gevolg van de landelijke maatregelen. Facebook: www. U vindt hier meer informatie over de toegankelijkheid.

In het museum zag bijoux online kopen het niet toegestaan om te eten en te drinken. Contents blocked Accept our cookies to view these contents, gemeentelijk museum den haag openingstijden.

Mededeling

In heeft het restaurant een volledig nieuwe inrichting gekregen naar een ontwerp van Friso Dijkstra. Berlage stelde alles in het werk om het de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken. Het schitterende gebouw uit , ontworpen door de architect H.

Het museumgebouw van Berlage is prachtig, een uitmuntende zilvercollectie! Rondom het Kunstmuseum betaald parkeren ingevoerd. Bezoek de website  www. Ontdek het uitgebreide aanbod van museumlessen in het Museon en reserveer direct! De grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan ter wereld, maar niet altijd even toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, zoeter.

Openingstijden, adres & telefoonnummer

Bij het Museon boek je niet alleen een mooie zaal, maar ook een spannend museum. Alle entreeprijzen. Het is vrij toegankelijk en iedere dag geopend vanaf Met de auto is het museum bereikbaar via de Utrechtsebaan, richting Kijkduin, volg de borden "Kunstmuseum".

Fotograferen Fotograferen zonder flits en statief is toegestaan in het museum. Touringcars Het in- en uitstappen gemeentelijk museum den haag openingstijden passagiers kan op de daarvoor bestemde plekken voor de deur van Kunstmuseum Den Haag en het naastgelegen Museon. Blijf thuis bij ziekteverschijnselen. Alle entreeprijzen. Architect H.

Op maandag is het museum gesloten. Toegankelijkheid  U vindt hier meer informatie over de toegankelijkheid.

Nu te zien

Touringcars Het in- en uitstappen van passagiers kan op de daarvoor bestemde plekken voor de deur van Kunstmuseum Den Haag en het naastgelegen Museon. Maar Brasserie Berlage is niet alleen van gisteren. We zijn weer open!

Het Kunstmuseum Den Haag bezit de grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan ter wereld met als hoogtepunt de "Victory Boogie Woogie", let op: Voor deelnemers aan zowel de cursussen als de lezingen geldt dat een entreebewijs moet worden gekocht.

Cursisten Vrije Academie voor kunsthistorisch onderwijs, gemeentelijk museum den haag openingstijden, zijn laatste werk. Organisatie Projecten Vacatures.

We zijn weer open.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Anne-Marijn:

  Het reserveren van een ticket of tijdslot is verplicht. Friso werkt binnen een breed scala van disciplines.

  Antwoord
 2. Devika:

  Over het Museon.

  Antwoord
 3. Rosanne:

  Bij de kassa kunt u contant, met pinpas en met alle gangbare creditcards betalen. De zalen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *