Restaurant triangel wenum wiesel

Datum van publicatie: 15.02.2021

Gisteren met bon hier gegeten. Ter afsluiting heerlijk ijs en koffie.

Wij waren daar op een warme zomerdag en dan is het aangenaam vertoeven op het terras. Voornaam Achternaam. Le Triangle op 28 april Niet meer waard dan 20 euro. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

We hebben onszelf hardop afgevraagd wat we wilden en hoe we vonden dat ons restaurant eruit moest zien.

Personeel was daarin tegen wel erg vriendelijk. Zelfs na een broodplank vooraf, voorgerecht en hoofdgerecht onvoldoende zelfs voor de minder grote eters. Maria Ketels. Datum van bezoek: september Is dit een Midden-Oosters restaurant! Niet weer.

De bediening is vriendelijk en de huiswijn lekker, zowel rood als wit! Fijne bediening.

Restaurant Poppe Apeldoorn B.V.

Rose Marie Hof. Daarna varkenshaassate [super mals] met gebakken aardappelen en frites, peertjes-salade en witlof in een jasje. We hebben hollandse tapas met een spaanse twist gegeten, het was een aparte en lekkere ervaring, en was anders dan 'normale' tapas.

Uit de training rolde een horecaconcept, dat naast gastvrijheid ook kindvriendelijkheid hoog in het vaandel had staan. Je voelde je echt welkom.

Datum van bezoek: juli Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Monique Bos. Martijn en Karlijn wonden er geen doekjes om. Ik begon met een borrel met een balletje gehakt. Wij kwamen met een veiling bon voor een tapasmenu, die eigenlijk verlopen was door ziekte.

Ribhouse Texas Woudenberg Holding B.V.

Prima van de kaart gegeten. En dat is het. Afgelopen zaterdag met grouponbon gegeten. Niet meer waard dan 20 euro.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw restaurant triangel wenum wiesel bij te werken waarom moeilijk als het makkelijk kan nog veel meer?

Meer over Gewoon Gastvrij ontdekken. Nadat we naar binnen waren gegaan duurde het ruim een uur voordat het eten werd gebracht. De vegan en het veganistische gerecht besteld en dat kwam vlot. Daarna varkenshaassate [super mals] met gebakken aardappelen en frites, peertjes-salade en witlof in een jasje. Gister tapas gegeten.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordelingen De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Rose Marie Hof.

Ook was het een oubollig restaurant. Alles voor die tijd goed uitgelegd en voldoende koude tapas en lekkere soep. Via dinerbon van Vakantieveiling er gegeten. De aardappeltjes dreven in het vet en het zout? Bediening prima. Datum van bezoek: november Bediening had er z'n handen vol aan, restaurant triangel wenum wiesel.

Corona informatie

Het leek alsof alles uit een pakje kwam en alles al ver van te voren was klaar gemaakt. Toen Martijn en zijn vrouw een aantal jaartjes geleden de zaak hadden overgenomen straalde dit jonge stel Het eten was niet restaurant waardig.

Voor weinig geld een heerlijke ervaring met Hollandse tapas. Ik heb er niet echt kunnen genieten. Klik hier restaurant triangel wenum wiesel meer informatie of om je instellingen te beheren. Wij vinden het een prima locatie met een adequate bediening.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *