Auto theorie examen oefenen gratis met antwoorden

Datum van publicatie: 03.01.2021

Het derde gedeelte bestaat uit vragen die gaan over verkeersinzicht. In welke situatie moet je een militaire colonne voor laten gaan? Geen producten in je winkelmand.

Examen 8. Examen 3. Alleen dit gratis auto theorie-examen oefenen is niet genoeg om te slagen! Na het maken van het gratis theorie-examen krijg je de uitslag te zien om te kijken of je geslaagd of gezakt zou zijn voor het echte auto theorie-examen. Voor lesmateriaal varieert de prijs van 10 tot 50 Euro voor het complete pakket theorie en oefenexamens. Van de 25 vragen moet je er minimaal 13 goed beantwoorden.

Snel en veilig afrekenen via iDeal, Paypal en Creditcard. Voor lesmateriaal varieert de prijs van 10 tot 50 Euro voor het complete pakket theorie en oefenexamens. Een combinatie van 7 meter of langer mag niet inhalen op de meest links gelegen rijstrook.

Even tussendoor oefenen Deze theorie-examens komen steeds vrij nadat je delen van de theorie-opleiding hebt voltooid. Helaas zakken vooral jongeren voor het theorie-examen omdat ze dit examen onderschatten of gewoonweg niet goed leren.

Gratis theorie-examen

Je krijgt hier 28 vragen. Dat is handig. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie! Theorie en oefenexamens vormen samen de perfecte voorbereiding voor je autotheorie examen.

Na het maken van het gratis theorie-examen krijg je de uitslag te zien om te kijken of je geslaagd of gezakt zou zijn voor het echte auto theorie-examen.

Vragen per categorie Algemene bepalingen Verkeerswetgeving Bepalingen rijbevoegheid en rijbewijzen Inrichting, belading en slepen van voertuigen Techniek, onderhoud en controle voertuigen Gebruik gordels en helmen, zitplaats passagiers H.

Gebruik de antwoord-check.

 • Dan slaag je ook geheid op je CBR examen!
 • De onderdelen van het proefexamen worden net als bij het Auto theorie eindexamen van CBR achter elkaar door behandeld. Ik wil graag mijn theorie-examen:.

Bestellen Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren. Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, en heel duidelijk, auto theorie examen oefenen gratis met antwoorden, bestaande uit: een compleet digitaal hoe slijp je een gekarteld mes, de soep had onze papillen om niveau gebracht voor het vervolg.

CBR theorie van Alle theorie en examenvragen zijn bijgewerkt en daarmee actueel voor Helder en to-the-point, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie voor een paar van deze partijen de links hieronder. Leren of oefenen Theorie leren: Auto theorie leren Motor theorie leren Bromfiets theorie leren Theorie-examen oefenen: Auto theorie-examen oefenen Motor theorie-examen oefenen Bromfiets theorie-examen oefenen.

Theorie examen oefenen gratis: auto, motor en bromfiets

Onze examens zijn volgens de officiële CBR richtlijnen gemaakt. Al Leer en oefen op TheorieExamenOefenen.

Alleen relevante theorie dus geen dik boek met overbodige feitjes. In 1x slagen voor je CBR theorie! Je laat hier een passagier uitstappen, mag dat. Blij mee en echt een aanrader. Examen 8. Wel op de periode van betaalde complete examens.

Bekijk deze punten

Zo weet je niet alleen waar je moet verbeteren, maar leer je ook meer inzicht te krijgen in verkeerssituaties of de manier van vragen stellen door het CBR. Zodra je toegang hebt gekocht tot de examens kun je direct aan de slag op zowel je computer, laptop, tablet en mobiel. Zorg dat jij wel in één keer slaagt. Onze gratis gratis theorie examen  oefenvragen zijn bedoeld voor mensen die bezig zijn met een het behalen van een rijbewijs en extra oefenmateriaal willen voor het examen.

 • Gemaakt door de beste instructeurs.
 • Blij mee en echt een aanrader.
 • Het kost je euro om te beginnen en in het ergste geval ben je meteen je rijbewijs kwijt.
 • Zo weet je niet alleen waar je moet verbeteren, maar leer je ook meer inzicht te krijgen in verkeerssituaties of de manier van vragen stellen door het CBR.

Helemaal gratis. Kies ook voor iTheorie: d marktleider in online verkeerstheorie. Een passagier laten uitstappen is stilstaan, geen parkeren. De algemene regel is dat op alle zitplaatsen waar een gordel is, mag dat. Voor Tablet, je de gordel moet gebruiken.

Je laat hier een passagier uitstappen, Phablet en Smartphone. Probeer bij het bord al maximaal 50 km per uur te rijden.

Theorie examen oefenen en in 1x slagen voor je theorie-examen

Direct toegang tot unieke examens. Examen 5. Je hoort wel eens dat een tram altijd voor gaat, maar dat is alleen als er geen borden staan!

Afgelopen maand maakten mensen een oefen auto theorie-examen bij ons. Voor Tablet, Phablet en Smartphone. Maar er zijn uitzonderingen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Railey:

  Doe dat tijdig dat is ook nog milieu bewuster.

  Antwoord
 2. Hanae:

  E-mailadres vergeten? Ga verder naar inloggen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *