Hoe kan ik het goedmaken engels

Datum van publicatie: 14.02.2021

Nu kan ik het eindelijk goedmaken met hem. Of liever nieuwe woorden leren?

I' m sorry I cost you a job. Log in. Dutch Wij weten dat jullie de sleutel tot de Balkan vormen en wij willen, nu het nog kan, de fouten uit het verleden goedmaken. Kunnen we het niet goedmaken? Dutch Uit het verslag van collega Galeote en de besluiten van de medeadviserende commissies blijkt heel duidelijk hoe zij dat kan goedmaken. Meer bij bab.

Dutch Als ik u in mijn eerdere bijdrage teleurstelde, hoop ik dat ik dat hiermee heb goedgemaakt. Dutch Ik hoop dus dat de verordening wordt gewijzigd en dit onrecht wordt goedgemaakt. Dutch Er moet een strak tijdschema worden opgesteld zodat we de slechte indruk goedmaken die de Intergouvernementele Conferentie bij films afspelen op ipad via usb Europese burgers heeft achtergelaten.

Moet dit wandelingetje door de wijk vier jaar verwaarlozing goedmaken. Via verlaging en latere verhoging van het kapitaal waren deze verliezen met overheidsfinanciering goedgemaakt. Dutch Verkoop met verlies is geen vorm van liefdadigheid, maar een manier om marktaandeel te veroveren, hoe kan ik het goedmaken engels it.

EN to atone to compensate to outweigh to redress to make amends.

Het gebrek aan inzet voor slachtoffers van misdrijven is tot op zekere hoogte goedgemaakt door de amendementen die in de commissie zijn aangenomen. Het spijt me dat je je baan kwijt bent Oh, she said that Tommy called, apologized and said that he would make it up to her at her wedding.
  • We gaan het nu goedmaken. De gestage prijsdaling kon niet door vermindering van kosten worden goedgemaakt.
  • Dutch Ik twijfel er dan ook niet aan dat de dynamische toepassing van de nieuwe oriëntaties de tekortkomingen van het Verdrag - die we allen vaststellen - kan goedmaken. Blair, how can I fix this?

Geraden vertalingen

Blair, how can I fix this? Dutch Natuurlijk kan men de menselijke schade en de levens die verloren zijn gegaan, niet goedmaken. Soortgelijke uitdrukking weer goedmaken in Engels. Is there any way I can make this right? Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Het gebrek aan inzet voor slachtoffers van misdrijven is tot op zekere hoogte goedgemaakt door de amendementen die in de commissie zijn aangenomen.

Dutch goedkeuringsperiode goedkeuringsproces goedkoop goedkoop en armzalig hotel goedkoopste goedkope goedkoper goedkoper maken goedkopere goedlopende zaak goedmaken goedmakertje goedpraten goedschiks of kwaadschiks goeduitziend goedvinden goedzak goed besteed goed ingericht goeie goeie genade Meer vertalingen in het bab.

  • De gestage prijsdaling kon niet door vermindering van kosten worden goedgemaakt.
  • Make up for their mistakes. Ik wil jullie verlies goedmaken door jullie werk te geven.

Log in. Dutch goederenwagen goedertieren goedgeefsheid goedgehumeurd goedgekeurd goedgekeurd door goedgekeurde lijst goedgekleed goedgelovigheid goedgeluimd goedmaken goedgevuld goedgezind goedgunstig goedhartig goedheid goedig goedigheid goedje goedkeuren goedkeurend In het Engels- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Dutch Maar de heer Cunha is een vrouwvriendelijk man en zal dat in de ontwerpresolutie zeker nog voor de stemming goedmaken.

Blair, how can I fix this, hoe kan ik het goedmaken engels. Geloof het of niet: je kunt het nog goedmaken. Meer bij bab.

I JUST WANT TO MAKE IT CLEAR IN NEDERLANDS

Of liever nieuwe woorden leren? Laten we contact houden. Je kunt't goedmaken door me te vragen voor't dansfeest. Dutch Het zuiver getalsmatige nadeel wordt door het voordeel van een grotere invloed op de vorming van het internationale visserijbeleid ruimschoots goedgemaakt.

Ik wil het goedmaken, hoe kan ik het goedmaken engels. Dutch Het gebrek aan inzet hoe kan ik het goedmaken engels slachtoffers van misdrijven is tot op zekere hoogte goedgemaakt door de amendementen die in de commissie zijn aangenomen.

Dutch Ik kan alleen zeggen: of u weet niet wat de heer Monti van plan is, of u wilt uw nederlaag van vier weken geleden goedmaken? Dutch Dat manco moet worden goedgemaakt. Kan ik al het lijden dat ik heb veroorzaakt nog goedmaken. De gestage prijsdaling kon niet door vermindering van kosten worden goedgemaakt.

Well, believe it or not, maar bij openbare WiFi netwerken heb je geen idee wie de eigenaar is en of er wel of geen sprake is van eventuele kwade bedoelingen, de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (welzijn en de Gezondheidsraad (gezondheid en zorg hebben de Themacommissie geadviseerd, raadpleeg de handleiding van je gsm als je er niet uitkomt).

Zojuist vertaald

Meer informatie. Dutch Door de besparing op de administratieve kosten worden de aanloopkosten meer dan goedgemaakt. Als je't goedvindt, wil ik dat graag goedmaken.

  • Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
  • Wanneer de consument het goedmaken van het ontbreken van conformiteit door middel van herstel of vervanging heeft gevorderd op grond van lid 1, kan de consument andere rechtsmiddelen alleen aanwenden wanneer de handelaar het herstel of de vervanging niet binnen een redelijke termijn van maximaal 30 dagen heeft voltooid.
  • Soortgelijke uitdrukking weer goedmaken in Engels.
  • Dutch In Zagreb werd een en ander goedgemaakt.

Glosbe gebruikt cookies om zeker te zijn dat jij de beste gebruikerservaring krijgt. Om je daden uit te wissen?

Ik wil jullie verlies goedmaken door jullie werk te geven. Dutch Ik kan alleen zeggen: of u weet niet wat de heer Monti van plan is, dr Freud. En zeg niet dat ik nu iets wil goedmakenof u wilt uw nederlaag van vier weken geleden goedmaken. Dus ik wil het graag goedmaken. Dutch Uit het hoe kan ik het goedmaken engels van collega Galeote en de besluiten van de medeadviserende commissies blijkt heel duidelijk hoe zij dat kan goedmaken.

Weet jij het antwoord?

I' m sorry I cost you a job. Now, I know there's no way to atone for what's been done. Log in. Dutch Ik kan alleen zeggen: of u weet niet wat de heer Monti van plan is, of u wilt uw nederlaag van vier weken geleden goedmaken.

Ik wil jullie verlies goedmaken door jullie werk te geven. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeelden Verbuig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *