Rep en roer betoeterd

Datum van publicatie: 13.02.2021

Met een groep van 32 was het toch even puzzelen hoe iedereen een passende rol kon krijgen, maar dat is absoluut gelukt! Een musical met een lach en een traan.

We hebben zowel van de voorbereiding als van de uitvoeringen genoten! Geef dan hier het aantal aan. Ook voor een kleine groep goed te doen. Alle kinderen kunnen goed aan bod komen en in de schijnwerpers staan. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet 4.

Ze hebben allemaal een behoorlijk grote dubbelrol.

Heel fijn. Kinderen enthousiast. Leuk het promotie filmpje, Delden? Toffe muziek, dan heb je de leerlingen meteen enthousiast? Daarom zijn wij Business-friend van War Child.

Was een uitdaging en soms even zoeken!

Vlotte liedjes en dansjes. Groep 5, 6, 7 en 8 12 - 64 spelers 75 minuten Rep en Roer,
  • Verhaal loopt steeds door, wordt niet langdradig.
  • Duidelijke boekjes. Floor , Hilversum.

Hey, We think we know you!

Ook fijn dat je kan kiezen voor andere aantallen leerlingen. Met een groep van 32 was het toch even puzzelen hoe iedereen een passende rol kon krijgen, maar dat is absoluut gelukt!

De bewoners komen in opstand terwijl de sloop al is begonnen. Goed in te oefenen door goede begeleiding van media en doordat de musical de leerlingen op allerlei manieren inspireert. Volgend jaar gewoon weer de nieuwe musical bestellen.

  • Ook met een grotere groep zeer goed uit te voeren.
  • Vorige Volgende.

Voor publiek leuke woord grappen. Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte. Privacy Policy. Leuke typetjes en veel humor. We hebben zowel van de voorbereiding als van de uitvoeringen genoten.

More by Rep En Roer Musicals

De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken. Misschien kan Sjef dit conflict oplossen met zijn trompet. Dat is dan ook zeker gelukt! Ook is het fijn als we de liedjes digitaal kunnen ontvangen en op CD.

Veel verschillende rollen, waardoor er voor iedereen wat bij zat. Lees het verhaal Anti alg zwembad kopen de liedjes Bekijk de rolverdeling Veelgestelde vragen Lees de recencies In het kort, rep en roer betoeterd.

Groep 7 en 8 14 - 48 spelers 75 minuten Rep en Roer, 1998 vert, Microsoft Bing. Kinderen bleven gemotiveerd.

Maar nu de wijk is opgekocht door de steenrijke zakenman Ronald Ramp , dreigt de hele buurt te verdwijnen. Groep 8 12 - 48 spelers 75 minuten Rep en Roer, Wij hebben al jaren uw musicals. Jan de Quay. Geeft meer geluid en iedereen doet mee.

Zelf hadden we een rep en roer betoeterd rollen extra erbij geschreven, omdat we 33 kinderen in de klas hadden en we de andere rollen zo wilden houden. Zelfs in de beperkte repetitietijd die er door de corona-maatregelen over bleef lukte het daarmee toch om groep 8 een eindmusical op de planken te laten breng. Leuke liedjes. De musicals zijn super leuk en herkenbaar qua situaties. Leuk dat je de musical Betoeterd gaat bestellen. Er zit veel humor in en een stukje interactie met het publiek, rep en roer betoeterd.

De muziek vond ik dit jaar ten opzichte van de afgelopen jaren minder swingend! Oil of olaz dagcreme hebben er veel bij gedanst.

Musical voor groep 8

Let op: bij deze musical kan je geen tekst oefenen in de app. Teksten waren goed te leren. Namens de kinderen van groep 8, hun ouders en niet in de laatste plaats mijzelf, hartelijke dank hiervoor.

Dit was de leukste voor mij in 20 jaar. In het rollenschema zie je welke rol in welke scne moet opdraven en hoeveel tekstbeurten die heeft: Rollenschema Betoeterd spelers. Duidelijke boekjes.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *